Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Μαρία Μενούνος

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Αντεργκάρο πρόκειται να γίνουν για πρώτη φορά γονείς, μετά από δέκα χρόνια προσπάθειας, μέσω παρένθετης μητέρας.

Η 44χρονη παρουσιάστρια πλέει σε πελάγη ευτυχίας και σε πρόσφατη ανάρτησή της μίλησε στους διαδικτυακούς της φίλους για το δύσκολο ταξίδι της προς τη μητρότητα.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα απόσπασμα από το podcast της και αναφέρθηκε στη διαδικασία που ακολούθησε, το ενδεχόμενο να αποκτούσε δίδυμα παιδιά, αλλά και στη συγκίνησή της.

Στο βίντεο ακούγεται να λέει: «Είχαμε κάνει εμφύτευση για δυο παιδιά και πραγματικά πίστευα ότι θα έχουμε δύο. Παρακαλούσα για αυτό, τα βράδια στις προσευχές μου και πραγματικά, πίστευα ότι θα λειτουργήσει. Όταν κάναμε τον πρώτο μας υπέρηχο, αφού πέτυχε η εγκυμοσύνη, η παρένθετη μητέρα μας έστειλε σε ένα ηχητικό μήνυμα ότι το μωρό πάει πολύ καλά. Εκείνη τη στιγμή, εγώ και ο Κέβιν ήμασταν τόσο ευτυχισμένοι, καθώς πιστεύαμε ότι έχουμε δίδυμα».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Θα ήταν υπέροχο. Τότε η παρένθετη μας είπε "το παιδί είναι πολύ καλά" και παγώσαμε. Κατάλαβα τον πόνο τόσων ανθρώπων εκείνη τη στιγμή, γιατί πραγματικά ήμουν σίγουρη ότι πρόκειται να έχουμε δύο παιδιά. Έπειτα άρχισαν να τρέχουν τα δάκρυα στο πρόσωπό μου. Αυτή η νοητική αλλαγή από το όχι, αυτό δεν συμβαίνει, αλλά έχεις ένα παιδί, πήρε ένα δευτερόλεπτο ή ίσως ένα λεπτό. Απλώς πρέπει να είσαι ευγνώμων για όσα έχεις και είμαστε τόσο ευγνώμονες. Πιστεύω ότι ο Θεός ξέρει τι μπορούμε να χειριστούμε».

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Εάν εσύ ή κάποιος που γνωρίζεις έχει έρθει αντιμέτωπος με την υπογονιμότητα, έχω υπάρξει κι εγώ εκεί. Είναι μια μοναχική και οδυνηρή διαδρομή, η οποία νιώθεις ότι είναι ατελείωτη. Έκανα τα πάντα προκειμένου να μείνω έγκυος και τίποτα δεν δούλεψε, παρά τις προσπάθειές μου. Σήμερα, έπειτα από σχεδόν μια δεκαετία προσπαθειών και μεγάλης ευγνωμοσύνης στην παρένθετη μητέρα, θα είμαι ευλογημένη με το παιδί μου. Στο σημερινό επεισόδιο του podcast μοιράζομαι αποκλειστικά πληροφορίες που δεν έχουν ακουστεί ποτέ από το ταξίδι μου στη μητρότητα».