Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Casa de Mikel.

Πάει ο παλιός ο χρόνος θα πούμε και φέτος στο πιο διασκεδαστικό πλατό της κυπριακής τηλεόρασης και αυτό δεν είναι άλλο από το «Casa de Mikel».

Η δυνατή ομάδα της ψυχαγωγικής εκπομπής του ΑΝΤ1 μπαίνει στα σπίτια των τηλεθεατών και την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Μιχάλης Σοφοκλέους- Παρουσιαστής «Casa de Mikel»

Αλλάζουμε τον χρόνο παρέα, το περιμένουμε πως και πως. Θέλουμε ο κόσμος από το σπίτι να περάσει ωραία μαζί μας. Έχουμε εκλεκτούς συναδέλφους και φίλους στην παρέα μας, επικαιρότητα, σάτιρα με όσα απασχόλησαν τη φετινή σεζόν

Ο Μιχάλης Σοφοκλέους και η Χριστίνα Κυριάκου θα φιλοξενήσουν στο τηλεοπτικό τους σπίτι αγαπημένα πρόσωπα και φίλους του ΑΝΤ1. Ηθοποιούς από τις σειρές Μια φορά και έναν καιρό και Σαλώμη, παρουσιαστές του δελτίου ειδήσεων, δημοσιογράφους, συνεργάτες και φίλους της εκπομπής, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την άφιξη του νέου χρόνου.

 Χριστίνα Κυριάκου- Ηθοποιός «Casa de Mikel»

Βρήκα χρόνο να έρθω και εγώ. Χρόνια πολλά να περάσετε όμορφα, εμείς ετοιμάσαμε ότι καλύτερο και θα περάσετε φανταστικά


Το γιορτινό κλίμα θα ενισχύσουν και θα ντύσουν με τις επιτυχίες τους οι καλλιτέχνες Πάνος Καλίδης και Ελευθερία Ελευθερίου, οι οποίοι ετοίμασαν ένα πρόγραμμα φωτιά μαζί με την μπάντα The Boyz.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στις 21:10 συντονιζόμαστε όλοι στον ΑΝΤ1 για να καλωσορίσουμε 2023 με ένα πάρτι που θα μας μείνει αξέχαστο.