Τηλεόραση Ραδιόφωνο
κακουρατου

Στη σπουδαία Δώρα Κακουράτου αναφέρθηκε ο Κώστας Βήχας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Μέρα Μεσημέρι», εκφράζοντας την βαθύτατη του θλίψη για τον θάνατό της. 

«Για μένα ήταν μία αγαπημένη συνάδελφος, μία καταξιωμένη καλλιτέχνης που πρόσφερε πάρα πολλά στο κυπριακό θέατρο. Έχει γράψει πάρα πολλές σελίδες στην ιστορία του κυπριακού θεάτρου η Δώρα Κακουράτου. Πραγματικά ένας ταλαντούχος άνθρωπος με χιούμορ. Είναι μεγάλη η απώλεια για όλους μας. Με την Δώρα συνεργαστήκαμε πάρα πολλές φορές, από τις μαυρόασπρες επιτυχίες του ΡΙΚ, στις Ιστορίες του Χωρκού και στην μεγάλη παραγωγή που κάναμε με τα Κοπέλια που έπαιξε σημαντικό ρόλο ως η μητέρα του Σμάραγδου Κλεοβούλου».

Η Δώρα Κακουράτου με τον Κώστα Βήχα και τον Σμάραγδο Κλεοβούλου
Η Δώρα Κακουράτου με τον Κώστα Βήχα και τον Σμάραγδο Κλεοβούλου

«Ήταν ένας άνθρωπος που την έπαιρνα στο τηλέφωνο και μιλούσαμε για ώρες και μου έλεγε για την πίκρα της που άνθρωποι του χώρου την ξέχασαν. Θα ήθελε να κάνει κι άλλα στο θέατρο και μπορούσε φυσικά να κάνει».

«Εγώ ήξερα για το πρόβλημα υγείας της, το κρατούσε μυστικό δεν ήθελε να το ξέρει κανείς. Στο τηλέφωνο μιλούσαμε για ότιδήποτε άλλο εκτός από αυτό και το αντιμετώπιζε με χιούμορ», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Δείτε περισσότερα από όσα δήλωσε ο Κώστας Βήχας για την Δώρα Κακουράτου πιο κάτω: