Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Κοινωνία

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων η Λευκωσία (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Λευκωσία φόρεσε και φέτος τα γιορτινά της και είναι έτοιμη να χαρίσει αξέχαστες εμπειρίες στους επισκέπτες.

Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου στην Πλατεία Ελευθερίας, σηματοδοτώντας την έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.

Η ειδική εκδήλωση άρχισε με παρέλαση Μαζορέτων του Σώματος Κυπρίων Οδηγών από τη Λεωφόρο Μακαρίου έως την Πλατεία Ελευθερίας υπό τη συνοδεία της Συμφωνικής Μπάντας του Δήμου Στροβόλου και του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Λευκωσίας, Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης

Μετά από πάρα πολλά χρόνια θα ήθελα να σας καλωσορίσω στην Πλατεία Ελευθερίας και να ευχηθώ να διασκεδάσετε. Είμαι σίγουρος ότι θα διασκεδάσετε με τον απίθανο Μιχάλη Χατζηγιάννη


Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δήλωσε

Θέλω να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στο Δήμαρχο και σε όλους όσοι εργάστηκαν τόσα χρόνια για να γίνει αυτή η συνολική ανάπλαση του κέντρου της πόλης, η οποία είναι ένα διαμάντι

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου δέντρου, είχαμε για πρώτη φορά και στο κολλέγιο Τέρρα Σάντα, στην παρουσία πλήθους γονέων, κηδεμόνων και μαθητών που παρευρέθηκαν για να νιώσουν το πνεύμα των Χριστογέννων.

Σύμφωνα με το Σύνδεσμο Γονέων είναι μια ιδέα που πραγματοποιείται φέτος για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο σχολείο και στόχος είναι να καθιερωθεί και τα επόμενα χρόνια.

Χριστουγεννιάτικη γιορτή και φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου διακόσμου πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα και στο Δήμο Λακατάμειας.

Σύμφωνα με την δήμαρχο Λακατάμειας, Φωτούλα Χατζηπαπά, «να βάλουμε όλοι από ένα χεράκι ούτως ώστε την ημέρα των Χριστουγέννων να μη μείνει ούτε και μια οικογένεια που να στερηθεί το οτιδήποτε εκείνη την ημέρα από το τραπέζι της, τουλάχιστο τα βασικά».

Την Παρασκευή πριν τα Χριστούγεννα θα πραγματοποιηθεί και Χριστουγεννιάτικη Συναυλία, στην εκκλησία Αγίου Νεοφύτου στην Ανθούπολη.