Τηλεόραση Ραδιόφωνο
δρόμος Μενεού

Ένα πρωτοφανές φαινόμενο στον παραλιακό δρόμο του Μενεού καταδεικνύουν οι εικόνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, όπου κατέρρευσε μέρος του δρόμου λόγω διάβρωσης από την θάλασσα. 

Στο «Μέρα Μεσημέρι» φιλοξενήθηκε ο Δημοτικός Μηχανικός του Δήμου Λάρνακας, Ανδρέας Καρακατσάνης, ο οποίος αναφέρθηκε στα προσωρινά μέτρα που έλαβε ο Δήμος για να δοθεί εκ νέου στην κυκλοφορία.

Ο κ. Καρακατσάνης έκανε λόγο για έναν δρόμο που χρονολογείται πέραν των 17 ετών, και την ερχόμενη εβδομάδα θα μεταβούν στο σημείο μέλη του Δήμου Λάρνακας και του Τμήματος Δημοσίων Έργων για να αξιολογήσουν την κατάσταση και να λάβουν μόνιμες λύσεις.

Σημείωσε παράλληλα πως η συγκεκριμένη περιοχή έχει οριστεί ως Natura, ως εκ τούτου μέρος στις αποφάσεις πρέπει να έχει και το αρμόδιο Τμήμα.

Η κατάρρευση του δρόμου εκτείνεται σε περίπου 100 μέτρα, και στα οποία ο Δήμος, έχει προχωρήσει προσωρινά σε διαπλάτυνση του δρόμου, δίνοντας τον εκ νέου στην κυκλοφορία.

Ενώ ερωτηθείς κατά πόσο υπάρχει κίνδυνος κατάρρευσης και σε άλλα σημεία, απάντησε αρνητικά, καθώς εκείνο είναι το πιο κοντινό σημείο του δρόμου στην θάλασσα.