Τηλεόραση Ραδιόφωνο
μια φορα και εναν καιρο

Τη συνέχεια της απολαυστικής κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 «Μια Φορά Κ' Έναν Καιρό» θα παρακολουθήσουμε αυτήν την εβδομάδα. Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια την ερχόμενη Τετάρτη και Πέμπτη στις 22:10.

Επεισόδιο 27 - Τετάρτη 07/12/22

Η Κασσάνδρα είναι χαρούμενη επειδή πίστεψε το κόλπο των Τριών ότι ο Τούτος είναι ζωντανός. Ο Λορέντζο με τον Μερκούριο και τον Ειρηναίο θάβουν τα ρούχα και το σπαθί του Τούτου για να μην τα βρει κανείς. Ο Δωρόθεος από την άλλη πάει και λέει στην αρχικουτσομπόλα Πρώτη ότι ο Τούτος αποφάσισε να φύγει από τις υπηρεσίες του Αφέντη και να βγει σε σύνταξη. Η Πρώτη το λέει στον Γκιοζη και μετά στην Αρχόντισσα. Ο Τούτος πια κρίνεται ως λιποτάκτης. Ο Σκιάχτρος εκνευρίζεται που βλέπει την οικειότητα που έχει ο Μερκούριος με την Μυρσίνη. Ο Ειρηναίος αφήνει έξω από την πόρτα λουλούδια για την Ανθούσα και η Παιωνία νομίζει ότι είναι για εκείνην. Ο Πουλουκκος εντοπίζει το πτώμα του Τούτου.

Επεισόδιο 28 - Πέμπτη 08/12/22

O Πουλουκκος παθαίνει πανικό και τρέχει σε όλο το χωριό και φωνάζει από το φόβο του. Ο Αλέξιος παίρνει στην Αλεξα το περιβραχιόνιο του Τούτου που το βρήκε με τα μωρά. Όλο το χωριό μαθαίνει ότι πέθανε ο Τούτος. Ο Άλλος εκνευρισμένος πάει να ενημερώσει τον Αφέντη. Κασσάνδρα και Δέσποτας πάνε το πτώμα στο σιδεράδικο. Η Κασσάνδρα διατάζει όλο το χωριό να περάσει από μπροστά της και να διαβάσει το βλέμμα τους. Η Κορασιά παίρνει τον Πουλουκκο στην Αλεξα να του δώσει κανένα γιατροσόφι. Η Ανθούσα λέει στον Ειρηναίο ότι η μαμά της σκότωσε τον Τούτο και για κακή της τύχη το ακούει η Παιωνια. Ο Αφέντης στέλνει απάντηση: έρχεται η Χάρολντ!

Δείτε ξανά τα επεισόδια της σειράς που έχουν προβληθεί μέχρι στιγμής, στο web tv-video on demand στο ant1live.