Τηλεόραση Ραδιόφωνο
μικρός Στέλιος

Σε σταρ του διαδικτύου εξελίσσεται ο ηλικίας 2 ετών Στέλιος από την Κρήτη ο οποίος αν και σε τόσο μικρή ηλικία έχει δείξει ότι αγαπά τις αγροτικές εργασίες.

Στα βίντεο που αναρτά η μητέρα του σε Facebook και TikTok ο μικρός Στέλιος φαίνεται να ακολουθεί «κατά πόδας» τον πατέρα του στα χωράφια και τις αγροτικές εργασίες.

Σύμφωνα με τη μητέρα του που μίλησε στο neakriti.gr ο Στέλιος είχε την πρώτη του επαφή με την εξοχή σε ηλικία μόλις 40 ετών.

Όπως φαίνεται στα βίντεο ο μικρός Στέλιος έχει μάθει να καθαρίζει τις ελιές και να τις βάζει μέσα στα τσουβάλια, να στρώνει τα πανιά κάτω από τα ελαιόδεντρα ακόμη και να μαζεύει λαχανικά από τον κήπο.

«Ο μικρός το βλέπει σαν παιχνίδι και του αρέσει να κάνει ό,τι κάνουμε και εμείς και όποτε πηγαίνουμε στο χωράφι κάνει ό,τι και ο μπαμπάς του», περιγράφει η μητέρα του αγοριού.

Ο Στέλιος έχει επεκτείνει, μάλιστα, τις ασχολίες του και στις κτηνοτροφικές εργασίες, αρμέγοντας κατσίκες και μαζεύοντας αυγά από τις κότες.

Η μητέρα του εκμυστηρεύτηκε, μάλιστα, ότι τώρα που είναι η εποχή για τα καζάνια επιφυλάσσονται με τον σύζυγό της να μάθουν στο μικρό Στέλιο να βγάζει και ρακή.

Πηγή: Protothema.gr