Τηλεόραση Ραδιόφωνο
salomi

Με απόλυτο ενδιαφέρον τρέχουν οι εξελίξεις στη δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 «Σαλώμη». Τι θα δούμε στο συγκλονιστικό επεισόδιο της Δευτέρας 7 Νοεμβρίου;

Ο Σωκράτης πενθεί τον χαμό της Μαρίας και οι γύρω του ανησυχούν για την υγεία του. Ο Θεόδωρος ανησυχεί με την ιδέα ότι ο Νέαρχος γυροφέρνει τη Σαλώμη και με μαεστρία «σπιλώνει» το όνομα του για να την κρατήσει μακριά του ενώ παράλληλα προσπαθεί να επισπεύσει τον γάμο του μαζί της. Απ’ την άλλη ο Νέαρχος τα βάζει με την Κατερίνα του για την όλη στάση της και προσπαθεί να κερδίσει ξανά τη Σαλώμη. Παράλληλα μαθαίνουμε την κωμικοτραγική αλήθεια για την απαγωγή του Αλέξανδρου, ενώ η Χλόη, γυναίκα του Μίκη και μητέρα του Άριστου, απευθύνεται στον Μενέλαο με σκοπό να καταγγείλει τον Αχερά ως τον υπαίτιο για το θάνατο του άντρα της και του γιου της. Τον πληροφορεί επίσης ότι σκέφτεται να δώσει και συνέντευξη στην εφημερίδα για το συμβάν.

Ο Θάσος προσπαθεί με τρόπο να την αποτρέψει και ενημερώνει σχετικά τον Αχερά. Ο Ηλίας συνεχίζει να προσπαθεί απεγνωσμένα να προσεγγίσει τη Γεωργία για να ξανασμίξουν, κίνηση που τον φέρνει σε σύγκρουση με τον αδελφό της, τον Χάρη. Αγανακτισμένη η Γεωργία διώχνει τον Ηλία και δηλώνει ότι είναι έτοιμη να προχωρήσει με τη ζωή της. Ο καυγάς με τη Γεωργία έχει αντίκτυπο στη σχέση του με την Ελισάβετ.

Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:15!

Mπορείτε να παρακολουθήσετε τα επεισόδια που προβλήθηκαν μέχρι στιγμής στο web tv-video on demand στο ant1live.