Τηλεόραση Ραδιόφωνο
δτ

Η Molton Brown, η βρετανική εταιρεία παραγωγής αρωμάτων, μαγεύει τις αισθήσεις σας με την πρώτη συλλογή αρωμάτων με κεχριμπάρι και τριαντάφυλλα, Rose Dunes. Μια πλούσια ωδή στη μυστηριώδη ομορφιά της αραβικής ερήμου με παγκόσμια απήχηση που φτάνει πολύ πέρα από τη Μέση Ανατολή.

Το Eau de Toilette ανοίγει με πικάντικο cassis στην κορυφή. Πράσινες, πικάντικες νότες από πιπέρι και γεράνι προσδίδουν μια φυσική φρεσκάδα στο λουλουδάτο μπουκέτο. Σε αντίθεση, μια γήινη-βρύση βάση εμβαθύνεται από το πατσουλί Sulawesi και παλμούς ρητινώδους κεχριμπαριού. Το Eau de Parfum είναι μια πιο ξυλώδης, δερματώδης ερμηνεία με υπερβολική δόση πατσουλί για περισσότερο βάθος και σκοτάδι. Μια εθιστική συμφωνία oudh περιμένει στην παρατεταμένη βάση από σανταλόξυλο, μόσχο και vetiver.

Είμαστε περήφανοι που αυτή η συλλογή είναι 100% vegan* και όπως όλα τα προϊόντα μας, Made in England. Όπως πάντα, χρησιμοποιούμε τα καλύτερα συστατικά σε εξαιρετικές συγκεντρώσεις αρωμάτων και συνεχίζουμε να προσπαθούμε να τα βρίσκουμε με τρόπους που είναι πιο φιλικοί προς τον κόσμο μας. Προμηθευτήκαμε το πατσουλί μας με βιώσιμο τρόπο από το Sulawesi της Ινδονησίας για την ένταση και την υψηλή ποιότητά του. Η βελτιωμένη διαδικασία καλλιέργειας όχι μόνο ενισχύει τον βιοπορισμό των αγροτών, αλλά συμβάλλει και στη διατήρηση του εδάφους. Αυτές οι ρίζες πατσουλί ξεθάβονται στο πλαίσιο της κατεργασίας του εδάφους και οι εναλλακτικές καλλιέργειες φυτεύονται 15 μήνες μετά τη συγκομιδή, ώστε να επιτραπεί στο έδαφος να αποκαταστήσει τη θρέψη του.

Σχεδιάσαμε τη συλλογή μας με κάθε λεπτομέρεια στο μυαλό μας για να αποτυπώσουμε μια ρομαντική, ομιχλώδη έρημο στο ηλιοβασίλεμα- από τη μαγευτική περλέ υφή του Bath & Shower Gel μέχρι τον αστραφτερό στροβιλισμό στο καπάκι του Eau de Parfum. Σιωπηλό και πολυτελές, αυτό το πραγματικά απολαυστικό άρωμα είναι ιδανικό για τους καλλιεργημένους χαρακτήρες που αγαπούν την πολυτέλεια.

Ιριδίζον. Μυστηριακό. Υπνωτικό.

ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ

Οι φόρμουλες μας είναι 100% χορτοφαγικές και το 97% των προϊόντων μας είναι vegan* - θα είμαστε 100% vegan κατασκευαστής το 2022.

Είμαστε αφοσιωμένοι στη μείωση των παρθένων υλικών, γι' αυτό και κατασκευάζουμε τα πλαστικά μπουκάλια μας με 50% ανακυκλωμένο PET - αυτό μειώνει τη χρήση παρθένου πλαστικού κατά το ισοδύναμο βάρος περίπου 4,8 εκατομμυρίων μπουκαλιών 300ml της Molton Brown ετησίως.

Οι εγκαταστάσεις παραγωγής μας στο Elsenham είναι ουδέτερες ως προς τον άνθρακα.

*Δεν περιέχει συστατικά ζωικής προέλευση

Η ΣΥΛΛΟΓΗ

δτ
δτ
δτ
δτ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Ο οίκος Molton Brown γεννήθηκε το 1971 στο Λονδίνο, ο Molton Brown είναι μια εικόνα μοναδικού βρετανικού στυλ. Οι συλλογές μας Eaux de Parfum and Toilette και Bath, Body, Hair and Home έχουν κατασκευαστεί στην Αγγλία από την πρώτη μέρα – και δεσμευόμαστε σε αυτό για το μέλλον μας. Προμηθεύοντας μόνο τα καλύτερα συστατικά σε εξαιρετικές συγκεντρώσεις αρωμάτων, η ποιότητά μας μας έχει βραβεύσει με Βασιλικό Ένταλμα από την

Αυτού Μεγαλειότητα Βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ.

Ως μέρος του διαρκώς εξελισσόμενου βιώσιμου ταξιδιού μας, ποτέ δεν κάναμε και ποτέ δεν θα κάνουμε δοκιμές σε ζώα, διατηρούμε τη δική μας μονάδα παραγωγής στο Elsenham και υπερασπιζόμαστε την ομορφιά που είναι πιο ευγενική προς το περιβάλλον. Εμπνευσμένοι από το προοδευτικό σπίτι μας, το Λονδίνο, εργαζόμαστε δίπλα-δίπλαμε το εκλεκτικό μας σετ αρωματοποιών για να σας δυναμώσει με μακράς διαρκείας, διακριτικά αρώματα που θα λατρέψετε.

Για περισσότερες πληροφορίες και υλικά, παρακαλούμε επικοινωνήστε :

Alina Nicolaou I email: [email protected] I 22007900