Τηλεόραση Ραδιόφωνο
γσπ μαχαίρι

Όλα ανοικτά πλέον σε ότι αφορά τη μετακίνηση φιλάθλων, μετά τα τελευταία σοβαρά επεισόδια. 

Τα όσα ανέφερε στον ΑΝΤ1 ο αρχηγός της αστυνομίας Στέλιος Παπαθεοδώρου καταδεικνύουν την σοβαρότητα της κατάστασης, αλλά και την αποφασιστικότητα που υπάρχει για να δοθεί ένα τέλος σε αυτή την απαράδεκτη κατάσταση

Στο ερώτημα εάν παραμένει στο τραπέζι και το σενάριο της πιθανής απαγόρευσης μετακίνησης οπαδών, ο κ. Παπαθεοδώρου απάντησε πως, «οπωσδήποτε το βλέπουμε σθεναρά και ήδη κάναμε μια πρώτη νύξη και δεν θα διστάσουμε ξανά και επίσημα να το εισηγηθούμε».

Από την περασμένη βδομάδα η Αστυνομία, απέστειλε σχετική επιστολή προς την ΚΟΠ, με σκοπό να ενημερωθούν όλα τα σωματεία.

Στέλιος Παπαθεοδώρου

Αν αυτός είναι ο τρόπος για να ησυχάσουν τα πράγματα και να μην έχουμε οποιαδήποτε ανεπιθύμητη κατάσταση που να θέτει σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα φιλάθλων ή και υλικές ζημιές οπωσδήποτε δεν θα διστάσουμε να προχωρήσουμε.


Το μαχαίρι …έφερε αλλαγές

Το περιστατικό με τον 34χρονο Ιρανό που ανέσυρε μαχαίρι στο ΓΣΠ, έφερε και αλλαγές.

Άλλαξε η διαδικασία που ακολουθείτο και πλέον όλοι ανεξαιρέτως περνούν από σχολαστικό έλεγχο.

«Είχαμε προσδώσει κάποια αξιοπιστία και πιστώναμε τους παράγοντες των ομάδων χωρίς να μιλώ για όλους τους παράγοντες με τις υποχρεώσεις και τη ευθύνη η οποία προέρχεται από την θέση την οποίαν κατέχουν ότι τουλάχιστον  τα άτομα τα οποία ήταν στην επίσημη αντιπροσωπεία τους κατέχουν όλα τα δικαιολογητικά για να μπορέσουν να μπουν στο γήπεδο. Τα  μέτρα στον συγκεκριμένο χώρο έχουν ξεκινήσει από τον χθεσινό αγώνα στον οποίο εφαρμόστηκε ο πλήρης έλεγχος στα θεωρεία όλων όποιοι και να ήταν», είπε, ο Γενικός Διευθυντής του ΓΣΠ, Φοίβος Κωνσταντινίδης.

Ενώπιον δικαστηρίου την Πέμπτη

Το πρωί καταχωρήθηκε ενώπιον Δικαστηρίου και η υπόθεση του 46χρονου επιχειρηματία που συνελήφθη χθες για το επεισόδιο με τον Ιρανό στο ΓΣΠ.

Ο 46χρονος είναι αντιμέτωπος με τα αδικήματα της συμπλοκής, της επίθεσης και για άρνηση εγκατάλειψης αθλητικού χώρου. Ενώ ο 34χρονος Ιρανός πέραν από τα πιο πάνω αδικήματα, είναι αντιμέτωπος και για το αδίκημα της μεταφοράς επικίνδυνου όπλου.

Η δίκη ορίστηκε για την ερχόμενη Πέμπτη με τον 46χρονο να νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική μετά από προγραμματισμένη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.