Τηλεόραση Ραδιόφωνο
π9ι

Το mindReset είναι ένα διασκεδαστικό και διαδραστικό πρόγραμμα για μαθητές και μαθήτριες της πέμπτης και έκτης τάξης Δημοτικού και της πρώτης και δευτέρας τάξης Γυμνασίου.

 Τους δίνει την ευκαιρία να προτείνουν πρακτικές και βιώσιμες λύσεις για την προστασία και διατήρηση του περιβάλλοντος, γύρω από τα πεδία δράσης της διεθνούς στρατηγικής του Ομίλου Schwarz για το πλαστικό, REset Plastic, κάνοντας πράξη το όραμα «Λιγότερο πλαστικό – Κλειστοί κύκλοι πρώτων υλών».

 Το mindReset διοργανώνουν ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Junior Achievement Cyprus σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας με την υποστήριξη της Lidl Κύπρου.

«Το mindReset για εμάς είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα το οποίο αντανακλά ουσιαστικά στις επιχειρηματικές μας γνώσεις. Σε αυτό που είναι η Lidl Κύπρος, στη φιλοσοφία μας, στην πολυεθνική μας δραστηριότητα και μας επιτρέπει να χαράζουμε επιτυχημένες πρωτοβουλίες», ανέφερε η Υπεύθυνη Επικοινωνίας του Lidl Κύπρου, Φωτεινή Παλληκαρίδου.

«Τα προγράμματα μας είναι επιλεγμένα πολύ προσεχτικά για να προωθούν τον κόσμο που εμείς θέλουμε. Ένα κόσμο στον οποίο να έχει αξία και σημασία η κυκλική οικονομία. Με αυτό το σκεπτικό δημιουργήθηκε και το πρόγραμμα mindReset», σημείωσε η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Junior Achievement Cyprus, Αντιγόνη Κομωδίκη.

Το πρόγραμμα στοχεύει στην ενδυνάμωση των παιδιών τόσο στη μετάβαση σε μία κυκλική οικονομία όσο και στην ανάπτυξη επιχειρηματικών δεξιοτήτων στο πλαίσιο της βιωσιμότητας και της προστασίας του περιβάλλοντος.