Τηλεόραση Ραδιόφωνο
φιλιππιδησ-ζετα

Μετά τη χθεσινή διακοπή λόγω της αδιαθεσίας της Προέδρου, η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη συνεχίζεται σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Στις 12 περίπου το μεσημέρι θα καταθέσουν η Θάλεια Ματίκα και η Αλίνα Κωτσοβούλου, ενώ την Τρίτη (11/10) θα καταθέσουν ο Τάσος Χαλκιάς και η Ράνια Σχίζα.

Και ενώ τις τελευταίες ώρες πολύς ντόρος έγινε για την κλήτευση της Ζέτας Μακρυπούλια στη δίκη και την απουσία της από τη χθεσινή συνεδρίαση, την Παρασκευή στο Πρωινό ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πως μίλησε με τη Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία θα παραστεί στο δικαστήριο για να καταθέσει την ερχόμενη Τρίτη.

«Μέχρι και προχθές δεν είχε λάβει κανένα χαρτί η Ζέτα Μακρυπούλια για να πάει να καταθέσει στο δικαστήριο. Άρα όλα αυτά που λέγονταν ότι κρύβεται ή φοβάται ή ντρέπεται είναι αποκυήματα φαντασίας. Ούτε κρύφτηκε, ούτε τίποτα. Και κάτι που το λέμε για πρώτη φορά, ούτε τώρα έχει λάβει κανένα χαρτί.

Χθες το πρωί, χτύπησε το κινητό της και ήταν ένα σταθερό. Της είπαν ότι είναι από την Εισαγγελία,  και ότι πρέπει να παραστεί την Τρίτη 11/10 στο Εφετείο. Εκείνη ρώτησε αν είναι επίσημο, γιατί δεν είχε λάβει κανένα χαρτί. Τότε εκείνοι της είπαν ότι σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν χρειάζεται κλήση γιατί είναι χρονοβόρα, επειδή δεν είναι μάρτυρας για να κλητευτεί από την αρχή. Η πρόταση που της διατύπωσαν λοιπόν έχει ισχύ. Τότε, η Ζέτα Μακρυπούλια τους απάντησε πως έχει γύρισμα, θα το αλλάξει όπως και έκανε. Την Τρίτη θα πάει κανονικά στο δικαστήριο» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Η Ζέτα Μακρυπούλια καλείται να διευκρινίσει το αν είχε τεθεί θέμα αντικατάστασης στην παράσταση του έργου «Κουζίνες» που ανέβηκε στο θέατρο Ήβη το 2008. Σύμφωνα με την πρώτη καταγγέλλουσα ο βιασμός έγινε κατά τη διάρκεια ραντεβού με τον κατηγορούμενο ηθοποιό για αντικατάσταση ρόλου στο επίμαχο θεατρικό έργο, στις πρόβες του Σεπτεμβρίου.