Τηλεόραση Ραδιόφωνο
κάμερες τροχαίας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για επέκταση του συστήματος φωτοεπισήμανσης. 

Ήδη στην πρωτεύουσα έχουν τοποθετηθεί κάμερες στη Λεωφόρο Λεμεσού με Αρμενίας και στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή με Προδρόμου, ενώ το επόμενο διάστημα θα μπουν κάμερες στα φώτα τροχαίας όπου είναι ο αστυνομικός σταθμός Λυκαβηττού και στη Λεωφόρο Στροβόλου με Μαχαιρά. 

Σύμφωνα με τον Γιώργο Μιλή, Υπεύθυνο Οδικής Ασφάλειας του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου

Μόλις είμαστε έτοιμοι ανά διασταύρωση να μπει το σύστημα, θα ενημερώσουμε το κοινό ότι σε συγκεκριμένα νέα διασταύρωση αρχίζει πλέον η λειτουργία νέας συσκευής φωτοεπισήμανσης 

Πέραν από τα τέσσερα νέα σημεία στη Λευκωσία, το σύστημα φωτοεπισήμανσης θα επεκταθεί και στη Λεμεσό. 

Όπως ανέφερε ο κ. Μιλής


 
Στην Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου – Νίκου Παττίχη – Αριχεπισκόπου Λεοντίου Α και στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου με Αγίας Ζώνης. Ακολούθως περνούμε στην δεύτερη φάση όπου θα καλύψουμε και την Λάρνακα και την Πάφο να σημειωθεί πως με αυτή την φάση έρχονται και οι υπόλοιπες 16 κινητές συσκευές φωτοεπισήμανσης » 

Όσον αφορά τα παράπονα οδηγών για έλλειψη προειδοποιητικών πινακίδων στα σημεία με τις κάμερες ο κ. Μιλής τόνισε πως καταβάλλονται προσπάθειες για τοποθέτηση μεγαλύτερων πινακίδων. Ενώ όσον αφορά τις καταγγελίες στην πρώτη θέση ευρίσκεται η υπερβολική ταχύτητα.