Τηλεόραση Ραδιόφωνο
φονος στη λευκωσια

Το κουβάρι της άγριας δολοφονίας της 55χρονης Liliana Niteanu, 55 ετών από τη Ρουμανία προσπαθούν να ξετυλίξουν οι ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας.

Οι Αρχές προχώρησαν στην πρώτη σύλληψη για το άγριο φονικό της γυναίκας που εντοπίστηκε χθες το απόγευμα σε εγκαταλελειμμένη οικία σε πάροδο στην οδό Κένεντυ στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, από χθες οι Αρχές είχαν θέσει στο μικροσκόπιο τους κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της περιοχής και κατάφεραν να απομονώσουν εικόνες δύο προσώπων που φαίνεται να μπαινόβγαιναν στην εγκαταλελειμμένη οικία.  

Ο ένας εκ των δύο που απεικονίζονταν στις εικόνες ανακρίθηκε χθες το βράδυ χωρίς να προκύπτει οποιοδήποτε στοιχείο εναντίον του.

Την ίδια, ώρα, λίγο μετά το μεσημέρι της Τετάρτης (31/08) εντοπίστηκε και ο δεύτερος σε κοντινή απόσταση από την εγκαταλειμμένη οικία και οδηγήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λευκωσίας για ανάκριση. Πρόκειται για 64χρονο, ο οποίος θα οδηγηθεί αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για να διαταχθεί η κράτηση του.

Μάλιστα, όπως πληροφορείται ο ΑΝΤ1, το εν λόγω πρόσωπο φαίνεται να μπαινόβγαινε τις τελευταίες ημέρες στην εγκαταλελειμμένη οικία, όπου εντοπίστηκε η σορός της άτυχης γυναίκας.

Πρωτοφανής αγριότητα

Από αιμορραγικό σοκ, συνεπεία πολλαπλών τραυμάτων με νύσσον και τέμνον όργανο, προήλθε ο θάνατος της άτυχης γυναίκας.

Κατά τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού, η οποία διενεργήθηκε το μεσημέρι και διήρκησε τέσσερεις και πλέον ώρες ο Ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, εντόπισε δεκάδες χτυπήματα από μαχαίρι.

Πέραν των 40, και με όλα να είναι στο κεφάλι και τα χέρια, κάτι που δείχνει την αγριότητα και μανία του δράστη και ότι η άτυχη γυναίκα αμύνθηκε και πάλεψε για τη ζωή της.