Τηλεόραση Ραδιόφωνο

Συνολικά έντεκα άτομα συνέλαβε η Αστυνομία στις τουριστικές περιοχές Αγίας Νάπας και Πρωταρά, μεταξύ των ημερομηνιών 22 με 23 Αυγούστου, κατά τη διάρκεια των καθημερινών ελέγχων της Δύναμης. Μεταξύ αυτών, συνελήφθη και ένας 19χρονος για παράνομη απασχόληση.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Στήβ Θεοδούλου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου «στο πλαίσιο των ελέγχων της αστυνομίας για πάταξη της παράνομης απασχόλησης και εργοδότησης αλλά και της παράνομης παραμονής, τα μέλη της Δύναμης εντόπισαν το βράδυ της Δευτέρας 22 Αυγούστου, νεαρό αλλοδαπό ηλικίας 19 ετών, να εργάζεται χωρίς να κατέχει συμβόλαιο απασχόλησης σφραγισμένο από το Τμήμα Εργασίας».

Πρόσθεσε ότι «ο 19χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης απασχόλησης και στην συνέχεια οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας, όπου αφού ανακρίθηκε κατηγορήθηκε γραπτώς για το αδίκημα της παράνομης απασχόλησης και αποδεσμεύτηκε». Ο 19χρόνος υπέδειξε ένα άτομο ως εργοδότη του, ο οποίος αφού κλήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας, κατηγορήθηκε γραπτώς για το αδίκημα της παράνομης εργοδότησης του νεαρού, συμπλήρωσε.