Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ι

Αποφασισμένοι να πραγματοποιήσουν κανονικά την προγραμματισμένη για την ερχόμενη Κυριακή διαμαρτυρία τους στην περιοχή της Λάρας, είναι οι κάτοικοι και απόδημοι της Ινειας. 

Με τον κοινοτάρχη Ίνειας, Γιάγκο Τσίβικο να δηλώνει στον ΑΝΤ1 πως

Σε έκτακτη συνεδρία που έγινε ψες με το Κοινοτικό Συμβούλιο, τον σύνδεσμο αποδήμων και τη νεολαία της κοινότητας αποφασίστηκε όπως συνεχιστούν και κλιμακωθούν τα μέτρα. Και εμείς όπως είχαμε εξαγγείλει και την περασμένη Κυριακή θα συνεχίσουμε τις διαμαρτυρίες μας 

Οι κάτοικοι Ίνειας εκφράζουν την έντονη αντίθεση τους στο Τοπικό Σχέδιο Ακάμα και επιμένουν πως οι περισσότερες φωλιές των χελώνων στη Λάρα είναι εικονικές. 

Σύμφωνα με τον κ. Τσίβικο

Θα περιμένουμε τον κύριο Καδή και τη Διευθύντρια του Τμήματος Αλιείας κυρία Μαρίνα Αργυρού που ευελπιστούμε να διακόψουν τις διακοπές τους και να παρευρεθούν εκεί, ούτως ώστε αυτό που αιωρείται για χρόνια ότι ο αριθμός των φωλιών δεν είναι ο πραγματικός 

Οι κάτοικοι διαβεβαιώνουν πως δεν πρόκειται να καταστρέψουν την Κυριακή οποιαδήποτε φωλιά χελώνας και τονίζουν πως θα υπάρξει και πάλι κλείσιμο δρόμων στον Ακάμα.