Τηλεόραση Ραδιόφωνο
πισίνα

Mε ενισχυμένη την ανακριτική ομάδα του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου συνεχίζονται οι έρευνες για τον πνιγμό της τρίχρονης Χριστίνας σε πισίνα ξενοδοχείου. 


Χθες οι ανακριτές πήραν οδηγίες για τη λήψη κάποιων επιπρόσθετων καταθέσεων, αλλά και διευκρινήσεις συγκεκριμένων ζητημάτων και να επανέλθουν με το φάκελο της υπόθεσης στη Νομική Υπηρεσία, αύριο ή το αργότερο στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας. 


Ο φάκελος περιλαμβάνει δεκάδες καταθέσεις, αφού την ώρα της τραγωδίας στον προαύλιο χώρο του ξενοδοχείου και στην πισίνα φαίνεται να υπήρχαν δεκάδες άτομα, από τα οποία κανένα δεν αντιλήφθηκε τι ακριβώς συνέβει και βρέθηκε η μικρή στη μεγάλη πισίνα.


Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, καταθέσεις έδωσαν ήδη οι γονείς της μικρής Χριστίνας, οι δύο ναυαγοσώστες που ήταν υπηρεσία την Κυριακή στην πισίνα του ξενοδοχείου, άλλοι εργαζόμενοι και επισκέπτες του ξενοδοχείου, καθώς και οι γιατροί και νοσοκόμες που κινητοποιήθηκαν για να σώσουν το άτυχο κοριτσάκι.

Υπενθυμίζεται ότι με βάση το πόρισμα των ιατροδικαστών Αγγελικής Παπέττα και Ορθόδοξου Ορθοδόξου, ο θάνατος της μικρής προήλθε από πνιγμό εντός ύδατος, αφού δεν εντοπίστηκαν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή οποιεσδήποτε εξωτερικές κακώσεις.