Τηλεόραση Ραδιόφωνο
πισινα
*Φωτογραφία Αρχείου

Ανείπωτη τραγωδία στην Πάφο. Τρεισήμισι ετών κοριτσάκι πνίγηκε το απόγευμα της Κυριακής (14/08) σε πισίνα ξενοδοχείου ενώ παραθέριζε σε ξενοδοχείο της Πάφου με τους γονείς του από τη Λευκωσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στις 17:10 το απόγευμα και ενώ το ζεύγος βρισκόταν στα κρεβατάκια πισίνα ξενοδοχείου, όπου παραθέρισε το κοριτσάκι 3,5 ετών είχε ζητήσει άδεια από τους γονείς του για να μεταβεί στη παιδική πισίνα.

Λίγο αργότερα, οι γονείς άκουσαν φωνές από τους λουόμενους και είδαν το κοριτσάκι τους να επιπλέει αναίσθητο στην πισίνα. Αμέσως, ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο που μετέφερε το κοριτσάκι στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε από τους επί καθήκοντι ιατρούς ο θάνατος του παιδιού.

Η σκηνή αποκλείστηκε από το ΤΑΕ Πάφου και άρχισε ήδη η διερεύνηση της υπόθεσης, με τους ανακριτές να έχουν ήδη λάβει τις πρώτες καταθέσεις. Μάλιστα, όπως πληροφορούμαστε, διερευνάται το ενδεχόμενο το κοριτσάκι να έχασε την ισορροπία του και να έπεσε στην πισίνα των ενηλίκων.

Τα ακριβή αίτια θανάτου του κοριτσιού θα εξακριβωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.