Τηλεόραση Ραδιόφωνο
αστυνομια περιπολικο

Επί ποδός η Αστυνομία αυτές τις ημέρες, με τα μέλη της να βρίσκονται στο οδικό δίκτυο για πρόληψη των σοβαρών και θανατηφόρων οδικών συγκρούσεων, με αφορμή την αργία του Δεκαπενταύγουστου. 


Σε παρέμβαση του στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Επιχειρήσεων Τροχαίας Αρχηγείου, Μιχάλης Μιχαήλ σημείωσε ότι μέχρι αργά το βράδυ υπήρχε αυξημένη τροχαία κίνηση στο δρόμο Αστρομερίτη προς Λευκωσία. 


Την ίδια ώρα επισήμανε ότι κατά την έξοδο του τριημέρου υπήρξαν δύο σοβαρά τροχαία ατυχήματα που εξετάζονται από τους αστυνομικούς σταθμούς Λάνιας και Αθηαίνου. Προέκυψαν και αρκετές καταγγελίες για τροχαίες παραβάσεις στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποιεί η Αστυνομία.


Σύμφωνα με τον κ. Μιχαήλ το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου η Αστυνομία προχώρησε σε 214 καταγγελίες για υπερβολική ταχύτητα, 22 καταγγελίες για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και έξι καταγγελίες για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. 


Καταλήγοντας ο κ. Μιχαήλ συνέστησε στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί και να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας. 
 

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί: