Τηλεόραση Ραδιόφωνο
πισινα
*Φωτογραφία Αρχείου

Φως στα αίτια θανάτου του τρίχρονου κοριτσιού που βρέθηκε νεκρό χθες σε πισίνα σε ξενοδοχείου της Πάφου, αναμένεται ρίξει η νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργήσει αύριο επί της σορού του άτυχου παιδιού η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα. 

Η κηδεία της μικρής Χριστίνας θα τελεστεί την ερχόμενη Τετάρτη από τον Ιερό Ναό Αγίου Φιλίππου στα Λατσια, ώρα 17:30.  Η οικογένεια καλεί όλους, όσοι τιμούν την μνήμη της να παραστούν, ενώ δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια στην εκκλησία.

Συνεχίζονται οι έρευνες 


Την ίδια ώρα με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι εξετάσεις στον χώρο του ξενοδοχείου ώστε να δοθούν απαντήσεις στα πολλά ερωτήματα που προκύπτουν και για να εξακριβωθούν τα αίτια που οδήγησαν στην τραγωδία. 


Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία έχει λάβει καταθέσεις από διάφορα πρόσωπα που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην πισίνα του ξενοδοχείου καθώς και από άτομα που φαίνεται να έχουν πληροφορίες για την τραγωδία. Ενώ αριθμός προσώπων, έχουν κληθεί και για δεύτερη φορά στα Γραφεία του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου για συμπληρωματική κατάθεση. 
Τα ερωτήματα που προκύπτουν μετά το μοιραίο περιστατικό, είναι πολλά. Με την αστυνομία να προσπαθεί να ενώσει τα κομμάτια του παζλ ώστε να διευκρινιστούν οι συνθήκες υπό τις οποίες το άτυχο κοριτσάκι έμεινε ανεπιτήρητο στην πισίνα. 


Με την ολοκλήρωση της διερεύνησης οι ανακριτές του ΤΑΕ Πάφου θα διαβιβάσουν τον φάκελο της υπόθεσης στη νομική υπηρεσία ώστε δοθούν οδηγίες ως προς τον περαιτέρω χειρισμό της υπόθεσης. 

Το χρονικό της τραγωδίας 

H ασύλληπτη τραγωδία γράφτηκε χθες στις 5 το απόγευμα όταν το τρίχρονο αγγελούδι, το οποίο παραθέριζε στην Πάφο με τους γονείς του, βρέθηκε να επιπλέει αναίσθητο στην πισίνα του ξενοδοχείου. 

Σύμφωνα με την αστυνομία η οικογένεια, η οποία κατάγεται από τη Λευκωσία είχε φτάσει στο ξενοδοχείο λίγες ώρες πριν το μοιραίο. 
Το απόγευμα όλα τα μέλη της οικογένειας βρίσκονταν στα κρεβατάκια της πισίνας. Και το κοριτσάκι ζήτησε να κολυμπήσει στην μικρή πισίνα για παιδιά αλλά άγνωστο πώς βρέθηκε να επιπλέει αναίσθητο στη μεγάλη πισίνα. 

Παρά τις προσπάθειες που έγιναν τόσο επιτόπου από ναυαγοσώστες όσο και αργότερα στο Νοσοκομείο Πάφου από τους επι καθήκοντι ιατρούς, το κοριτσάκι δεν κατάφερε να ανανήψει. 

Να σημειωθεί ότι το ξενοδοχείο διαθέτει δύο ναυαγοσώστες και ένα από τα ζητούμενα είναι κατά πόσον είχαν τηρηθεί τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας.