Τηλεόραση Ραδιόφωνο
μηχανηματα αιμοκαθαρσης γν αμμοχωστου
Οι πέντε καινούργιες μηχανές αιμοκάθαρσης

Τέλος στην ταλαιπωρία των νεφροπαθών της ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου βάζει η έλευση των καινούργιων μηχανών αιμοκάθαρσης στην Κύπρο.

Μετά από πολύμηνη αναμονή έφθασαν τελικά σήμερα τα πέντε ολοκαίνουργια μηχανήματα αιμοκάθαρσης που βάζουν τέρμα σε ένα πρόβλημα που ταλάνιζε για μεγάλο διάστημα τους νεφροπαθείς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, το σύστημα αντίστροφης ώσμωσης για την αιμοκάθαρση βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία, ενώ εντός του επόμενου μήνα αναμένεται να εγκαινιαστεί ο νέος θάλαμος της αιμοκάθαρσης στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.  

*Φωτογραφία που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1 από τα πέντε καινούργια μηχανήματα

μηχανηματα αιμοκαθαρσης γν αμμοχωστου
Οι πέντε καινούργιες μηχανές αιμοκάθαρσης

Τις επόμενες ημέρες επίσκεψη του Χατζηπαντέλα στο ΓΝ Αμμοχώστου

Την είδηση επιβεβαίωσε σε παρέμβαση του στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Μέρα Μεσημέρι», ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Υπουργού Υγείας, Κωνσταντίνος Αθανασίου, αναφέροντας πως γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες για να διατεθούν για τους ασθενείς.

«Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν και περισσότερες πληροφορίες από πλευράς του Υπουργείου Υγείας αλλά και του ΟΚΥπΥ», δήλωσε ο κ. Αθανασίου.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να επισκεφθεί το Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλα για να διαπιστώσει τις εξελίξεις.

«Παραμένουμε προσηλωμένοι στην αναβάθμιση των υπηρεσιών που λαμβάνουν οι ασθενείς», υπογράμμισε ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Υπουργού Υγείας.