Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Νίκος Αναστασιάδης Άντρη Αναστασιάδη

Σε αυτοπεριορισμό εντός του Προεδρικού Μεγάρου θα περάσει το διάστημα που είναι θετικός στον κορωνοϊό ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, με την κατάσταση της υγείας του να χαρακτηρίζεται πολύ καλή, ενώ έχει μόνο ήπια συμπτώματα.

Στο «Μέρα Μεσημέρι» φιλοξενήθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Μάριος Πελεκάνος, ερωτηθείς και για το κατά πόσο γνωρίζει ο Πρόεδρος την πηγή της μόλυνσης με τον ιό. Επ΄αυτού απάντησε

Αντιλαμβάνομαι ότι υποψιάζεται από πού μπορεί να προκύψει το πρόβλημα, αλλά δεν υπάρχει λόγος να επεκταθούμε περισσότερο

Ο Νίκος Αναστασιάδης προβαίνει αρκετά συχνά σε δειγματοληπτικούς ελέγχους, όπως ακριβώς έκανε και σήμερα, όπου και εντοπίστηκε θετικός στον ιό.

Όπως ανέφερε μάλιστα ο κ. Πελεκάνος, πριν λίγες ημέρες εντοπίστηκε θετική στον ιό και η πρώτη Κυρία, Άντρη Αναστασιάδη.

Σημείωσε καταληκτικά ότι ο Πρόεδρος ακολουθεί κατά γράμμα τα ισχύοντα ιατρικά πρωτόκολλα.

Σε ανάρτηση του στο Twitter, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, ανέφερε πως ακολουθεί τα ισχύοντα ιατρικά πρωτόκολλα, ενώ δυστυχώς θα απουσιάζει από τις εκδηλώσεις μνήμης τω ημερών.

Ευχές για ταχεία ανάρρωση έδωσε ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν το πρωί της Τρίτης, ο κ. Μητσοτάκης ευχήθηκε στον κ. Αναστασιάδη περαστικά και ταχεία ανάρρωση, καθώς νοσεί -όπως ανακοινώθηκε -από το κορωνοϊό.