Τηλεόραση Ραδιόφωνο
σφαιρες

Στη σύλληψη 30χρονου αλλοδαπού προχώρησε το πρωί της Παρασκευής (15/07) η Αστυνομία στην Πάφο, αφού στην κατοχή του άντρα εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα σφαιρών και τελαμώνα στρατού.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, μετά από πληροφορία ότι σε κατοικία συγκεκριμένου προσώπου πιθανόν να  υπάρχουν σφαίρες στρατιωτικού τύπου, εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα έρευνας κατοικίας.

Μέλη της Αστυνομίας λίγο μετά τις 09:00 της Παρασκευής διενήργησαν έρευνα στην κατοικία, παρουσία του ενοίκου, ηλικίας 30 ετών, στο πλαίσιο της οποίας εντόπισαν μια τελαμώνα του στρατού που περιείχε συνολικά διακόσια πλήρη φυσίγγια, στρατιωτικού τύπου, διαμετρήματος  7,62 χιλιοστών.

Ο 30χρονος συνελήφθη για τα αδικήματα της παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών, τέθηκε υπό κράτηση και από παραιτέρω εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι διαμένει παράνομα στη Δημοκρατία από τον περασμένο Μάρτιο και είναι υπήκοος τρίτης χώρας.

Ακολούθως τέθηκε υπό κράτηση. Ανακρινόμενος ο 30χρονος ισχυρίστηκε ότι τα στρατιωτικά φυσίγγια τα εντόπισε πεταγμένα. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

*Φωτογραφία αρχείου