Τηλεόραση Ραδιόφωνο
αστυνομια - περιπολικο

Στη σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 16 και 42 ετών, προχώρησαν τα ξημερώματα σήμερα, μέλη της Αστυνομίας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών, παράνομης προμήθειας ναρκωτικών σε και από άλλο πρόσωπο και παράνομης κατοχής υποξειδίου του αζώτου (Laughing gas).

Συγκεκριμένα, γύρω στις 3.30π.μ. σήμερα, μέλη του ΟΠΕ Αμμοχώστου, ενώ βρίσκονταν σε περιπολία στην Αγία Νάπα, ανέκοψαν για έλεγχο τον 16χρονο και τον 42χρονο. Κατά την ανακοπή, ο 16χρονος θεάθηκε να ρίχνει στο έδαφος τέσσερα ναίλον σακουλάκια, τα οποία όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, περιείχαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 3,2 γραμμαρίων. Στην κατοχή του 16χρονου, εντοπίστηκε επίσης και κατασχέθηκε, το χρηματικό ποσό των €40. Στην κατοχή του 42χρονου, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δέκα αχρησιμοποίητες αμπούλες υποξειδίου του αζώτου.

Ως αποτέλεσμα οι δύο συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα και οδηγήθηκαν σε Αστυνομικό Σταθμό. Εκεί ανακρίθηκαν και αφού κατηγορήθηκαν γραπτώς αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου.