Τηλεόραση Ραδιόφωνο
άννα αριστοτέλους, φυλακές

"Σίγουρα φοβάμαι για τη ζωή μου" δήλωσε η διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών Άννα Αριστοτέλους, μιλώντας σήμερα στην εκπομπή Μέρα Μεσημέρι του ΑΝΤ1, αναφερόμενη στο σκάνδαλο που έχει καταγγείλει με ανώτερο αξιωματικό της αστυνομίας που φέρεται να ζητούσε από βαρυποινίτη βίντεο με προσωπικές της στιγμές.

Απαντώντας ερώτηση του Νικήτα Κυριάκου κατά πόσο φοβάται για τη ζωή της η κ. Αριστοτέλους απάντησε "σίγουρα φοβάμαι για τη ζωή μου", αφού ο καταγγελόμενος αξιωματικός επικοινωνούσε με το προσωπικό του τηλέφωνο με τον βαρυποινίτη που έχει καταδικαστεί για υποθέσεις ναρκωτικών. 

Όπως κατήγγειλε η διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών κατέχει τη μαρτυρία του βαρυποινίτη για την επικοινωνία με τον αξιωματικό. Ανέφερε ακόμα ότι η υπόθεση αποτελεί τεράστιο σκάνδαλο διαφθοράς από έναν αξιωματικό ο οποίος έπρεπε να έχει ως στόχο του την πάταξη της διαφθοράς. 

Ανέφερε ακόμα ότι σε συνάντηση που θα έχει στις 13.00 με την υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Στέφη Δράκου θα ζητήσει όπως ο αξιωματικός τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Σημειώνεται ότι η υπουργός Δικαιοσύνης μετά τη συνάντηση με την κ. Αριστοτέλους θα συναντηθεί με τον Αρχηγό Αστυνομίας. 


«Η Αστυνομία ενημερώθηκε για την υπόθεση από τον ημερήσιο Τύπο και τα ΜΜΕ» 


«Η Αστυνομία ενημερώθηκε για την υπόθεση από τον ημερήσιο Τύπο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», ανέφερε σε παρέμβαση του στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Μέρα Μεσημέρι», ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας,  Χρίστος Ανδρέου.


Σημείωσε δε ότι «το θέμα τυγχάνει χειρισμού από την ίδια την Υπουργό Δικαιοσύνης που έχει ήδη συγκαλέσει συναντήσεις τόσο την Διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών, Άννα Αριστοτέλους όσο και τον Αρχηγό Αστυνομίας».