Τηλεόραση Ραδιόφωνο

Κομμάτι κομμάτι στήνουν οι ανακριτές της Αστυνομίας την υπόθεση με το νεκρό έμβρυο- βρέφος που εντοπίστηκε το απόγευμα σε τουαλέτα στην πλατεία Σολωμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, οι έρευνες λίγο μετά τις 21:00 απόψε, επεκτάθηκαν και στο κέντρο φιλοξενίας Πουρνάρα στην Κοκκινοτρυμιθιά, με τους αστυνομικούς να αναζητούν νεαρή αλλοδαπή η οποία δεν αποκλείεται να είναι και η μητέρα του νεκρού έμβρυο - βρέφος.

Όπως πληροφορείτε ο ΑΝΤ1, η συγκεκριμένη νεαρή φαίνεται πως πριν μερικές μέρες παραλήφθηκε και μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο αφού λίγο νωρίτερα εντοπίστηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση στην πλατεία Σολωμού. 

Οι αρχές μετά από αξιολόγηση στοιχείων προσπαθούν να εντοπίσουν την συγκεκριμένη νεαρή αφού δεν αποκλείεται να δώσει σημαντικές απαντήσεις για την υπόθεση.

Νωρίτερα σήμερα…

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές το απόγευμα του Σαββάτου μετά από εντοπισμό νεκρού έμβρυο -βρέφους στην παλιά Λευκωσία.

Το έμβρυο - βρέφος εντοπίστηκε μέσα σε σακούλα στις δημόσιες τουαλέτες στην Πλατεία Σολωμού σε κατάσταση προχωρημένης σήψης. 

Αύριο θα διενεργηθεί η νεκροτομή από την ιατροδικαστή,  Αγγελική Παπέττα και αναμένεται να ξεκαθαρίσει εάν πρόκειται για νεκρό έμβρυο ή νεογέννητο. Ενώ από τις εξετάσεις αναμένεται να διαφανεί το φύλο, η εθνικότητα αλλά και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εντοπίστηκε νεκρό. 

Από την πρώτη στιγμή στο σημείο έσπευσαν άμεσα μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας τα οποία απέκλεισαν τη σκηνή για να διενεργήσουν επιτόπιες εξετάσεις. 

Οι έρευνες της Αστυνομίας στρέφονται στο κατά πόσο οποιαδήποτε λεχώνα έσπευσε σε νοσοκομείο ή κλινική για να ζητήσει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Την ίδια ώρα οι Αρχές προσπαθούν μέσα από κλειστά κυκλώματα της περιοχής να εντοπίσουν πρόσωπο ή πρόσωπα που άφησαν το νεκρό έμβρυο - βρέφος στο συγκεκριμένο σημείο. 

Βίντεο και φωτογραφίες από το σημείο που εντοπίστηκε το νεκρό έμβρυο - βρέφος:

https://player.vimeo.com/video/697927043?h=6c1ad9c54a&badge=0&autopause=0&player_id=0&app_id=58479  

Image removed.