Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Αντιμέτωπος με το αδίκημα της ανθρωποκτονίας είναι πλέον ο 37χρονος πατέρας που παραδέχτηκε ότι ταρακούνησε βίαια το δίμηνο βρέφος του με αποτέλεσμα να του προκαλέσει μεταξύ άλλων βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση η οποία του επέφερε το θάνατο τρεις μέρες μετά. 

Με απόφαση του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη, ο οποίος μελέτησε τον φάκελο της υπόθεσης που έχει σοκάρει την κυπριακή κοινή γνώμη, ο 37χρονος παραπέμφθηκε σε απευθείας δίκη ενώπιον του μόνιμου κακουργιοδικείου που θα συνεδριάσει στη Λεμεσό στις 14 Απριλίου. 

Μέχρι τότε σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου στο οποίο παρουσιάστηκε εκ νέου σήμερα, ο ύποπτος θα παραμείνει υπό κράτηση, ενώ ελεύθερη χωρίς να κατηγορηθεί αφέθηκε η 22χρονη μητέρα. 

Υπενθυμίζεται πως το βρέφος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού από τους γονείς του οι οποίοι ανέφεραν πως πνίγηκε κατά τη σίτιση του και λόγο της σοβαρότητας της κατάστασης του μεταφέρθηκε τα ξημερώματα της ίδια μέρας στο Μακάρειο Νοσοκομείο, όπου κατέληξε. 

Η πολύωρη νεκροτομή επί της σωρού του άτυχου βρέφους, από την επικεφαλής της Ιατροδικαστικής υπηρεσίας Αγγελική Παπέττα και τον Ορθόδοξο Ορθοδόξου, άνοιξαν το δρόμο για τη σύλληψη των γονέων αφού όπως αποφάνθηκαν ο θάνατος οφείλεται σε κακόβουλη τραυματική κρανιοεγκεφαλική κάκωση από πράξη ή πράξεις που εμπεριέχουν βίαιο κούνημα. 

Ως γνωστόν, ο πατέρας, αφού ομολόγησε ότι ταρακούνησε το μωρό επειδή δε σταματούσε να κλαίει, προχώρησε αρχές της εβδομάδας σε αναπαράσταση, του περιστατικού.