Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Με τον πιο τραγικό τρόπο γράφτηκε ο επίλογος του σοβαρού τροχαίου ατυχήματος, που είχε συμβεί την περασμένη Παρασκευή, σε δρόμο λίγο πριν από το χωριό Απαισιά της επαρχίας Λεμεσού.

Εννέα μέρες μετά το τραγικό ατύχημα, η 19χρονη Μαριλένα Περικλέους, η οποία είχε τραυματιστεί κρίσιμα, δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. 

Έχασε τη μάχη, αλλά με τον θάνατό της χαρίζει ζωή σε τρεις συνανθρώπους μας. 

Η 19χρονη υπέκυψε στα τραύματα που υπέστη στο τροχαίο, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της, συγγενείς και φίλους. 

Ήταν συνεπιβάτης, μαζί με άλλη 19χρονη, σε αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος, και το οποίο συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με όχημα που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση, με έναν 21χρονο στο τιμόνι. 

Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, την οποία επιβεβαιώνουν οι φωτογραφίες με τα δύο χτυπημένα οχήματα, το αυτοκίνητο με τους τρεις νεαρούς παρεξέκκλινε της πορείας του και κατέληξε σε χαντάκι βάθους περίπου ενός μέτρου. 

Μετά το τροχαίο, η άτυχη Μαριλένα είχε μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείου Λεμεσού, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, υπαραχνοειδή αιμορραγία, υποσκληρίδιο αιμάτωμα, ρήξη πνεύμονα, σπλήνας και διαφράγματος. 

Αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου υποβλήθηκε και σε δεύτερο επέμβαση. 

Με τον θάνατο της η Μαριλένα Περικλέους χαρίζει ζωή σε τρεις συνανθρώπους μας. 

Η οικογένειας της πήρε την μεγάλη απόφαση και τα όργανα της θα δώσουν ζωή σε τρεις πάσχοντες σε Κύπρο και Ελλάδα. 

Ο ένας νεφρός της 19χρονης θα μεταμοσχευθεί σε ασθενή στην Κύπρο και ο δεύτερος σε ασθενή στην Ελλάδα, όπου θα μεταφερθεί και το ήπαρ. 

Για την καρδιά δε βρέθηκε συμβατός δότης σε Κύπρο και Ελλάδα, ενώ τα μέτρα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού δεν επιτρέπουν να μεταφερθεί σε άλλη χώρα.