Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Το Υπουργείο Εσωτερικών προωθεί τη μεταρρύθμιση, της αδειοδότησης και του ελέγχου της οικοδομικής ανάπτυξης με σκοπό τη δημιουργία ενός σύγχρονου νομοθετικού πλαισίου πολεοδομικών και οικοδομικών κανονισμών για μείωση των καθυστερήσεων αλλά και για διαφάνεια στις διαδικασίες.

Αυτό ανέφερε ο Υπουργός Εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος κατά την τελετή κατάθεσης του θεμέλιου λίθου στο παραλιακό μέτωπο της Αγίας Νάπας όπου και σηματοδοτήθηκε η έναρξη των εργασιών της πρώτης φάσης βελτίωσης και αναβάθμισης του. 

"Οι κατασκευαστικές εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν σε 18 μήνες. Στα τέλη Μαΐου του 2018 και το κόστος της πρώτης Φάσης που θα καλύπτει απόσταση χιλίων πεντακοσίων μέτρων, από το λιμανάκι μέχρι την παραλία Περνέρα, υπολογίζεται στα 2.600.000 ευρώ", είπε ο Υπουργός.

«Οραμα μας είναι να καταστήσουμε την Αγία Νάπα ως το καλύτερο και πιο κοσμοπολίτικο μεσογειακό τουριστικό θέρετρο το οποίο οι επισκέπτες θα απολαμβάνουν, οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες θα ευημερούν και οι κάτοικοι θα είναι περήφανοι», ανέφερε ο δήμαρχος Αγίας Νάπας.

Η τελετη άρχισε με αγιασμό από τον Μητροπολίτη Κωνσταντίας Αμμοχώστου Βασίλειο. 

Ακολούθως απενεμήθη τιμητικό αναμνηστικο δώρο στον Υπουργό.