Τηλεόραση Ραδιόφωνο
λευκωσια

Το ant1live προτείνει μουσικές, θεατρικές, κινηματογραφικές, εικαστικές και άλλες επιλογές για να οργανώσεις την Τετάρτη σου!

Μουσική:

«Και μαζί με μια ψυχή» - Σταμάτης Κραουνάκης – Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας

Για μια μόνο εμφάνιση στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου στις 8.30μ.μ., έρχεται στην Κύπρο ο Σταμάτης Κραουνάκης, με την παράσταση «Και μαζί με μια ψυχή».

Ο Κραουνάκης, ένα ξεχωριστό κεφάλαιο της σύγχρονης ελληνικής μουσικής. Η πρόταση αυτή περιλαμβάνει πολλά τραγούδια καινούργια και παλιά. Μεγάλες διαχρονικές λαϊκές επιτυχίες που σφράγισαν βράδια και καημούς και ελπίδες, από μια παρέα ανθρώπων που πιστεύουν στο τραγούδι και στην ψυχαγωγική του λειτουργία.

Πιάνο: Δημήτριος Ανδρεάδης

Τραγούδι: Χρήστος Γεροντίδης, Κώστας Μπουγιώτης, Πένυ Ξενάκη, Γιώργος Στιβανάκης

Μπουζούκι, ισπανικό λαούτο: Νίκος Κατσίκης

Κιθάρα, μπουζούκι, τραγούδι: Κοσμάς Κοκόλης

Βιολί, τραγούδι: Θεολόγος Παπανικολάου

Κοντραμπάσο: Λάμπρος Παπανικολάου

Βιολοντσέλο: Γιώργος Ταμιωλάκης

 

Θέατρo:

«Κολιέ από μαργαριτάρια» - Θέατρο Ανεμώνα – Μαρκίδειο Θέατρο Πάφου

Το «Κολιέ από μαργαριτάρια» είναι το πρώτο ανέβασμα θεατρικού έργου της καινούργιας Κυπρίας συγγραφέως, Μαριλένας Αχιλλέως. Το έργο είναι βασισμένο τόσο σε πραγματικά γεγονότα από τη ζωή ενός τρανς ατόμου, του Δημήτρη με καταγωγή από τη Λέσβο, όσο και σε μυθοπλασία.

Στην ιστορία του έργου, η μικρή κοινωνία στο νησί αδυνατεί να αντιληφθεί και να δεχτεί την πραγματική φύση του Δημήτρη, με αποτέλεσμα να τον περιθωριοποιεί. Ο ίδιος εκφράζει την ανάγκη του για αλλαγή φύλου ώστε να ολοκληρώσει μ' αυτό τον τρόπο τη γυναικεία του φύση, αλλά η οικογένεια του τον αντιμετωπίζει ως τρελλό και θεωρεί ότι χρήζει ψυχιατρικής θεραπευτικής αγωγής.

Σκηνοθεσία: Αντρέα Τηλεμάχου

Ηθοποιοί:

Αντρέας Τηλεμάχου, Γιάννα Λευκάτη, Έλια Ιωαννίδου, Ευαγόρας Θεοδοσίου, Νικόλας Πέτρου και ο Μαρίνος Ξενοφώντος

Συμμετέχουν: Αντρέας Αλκιβιάδης, Μάριος Κωνσταντίνου

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ:

Πάφος (Μαρκίδειο θέατρο) 28 Φεβρουαρίου(Τετ.), 20:30

Λάρνακα (Θέατρο Σκάλα) 13 Μαρτίου(Τετ.), 20:30

Λεμεσός (Θέατρο Εθάλ) 19&20 Μαρτίου(Τρ.&Τετ.), 20:30.

Παραστάσεις στη Λευκωσία: Θα δίνονται στην έδρα του θεάτρου στα Λατσιά κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 20:30 και την Κυριακή στις 19:00 μέχρι την Κυριακή 7 Απριλίου(την Παρασκευή και Σάββατο 5 και 6 Απριλίου δεν θα δοθεί παράσταση).

«Σκοπευτήριο» - Θέατρο ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ/Σόλο για Τρεις – Θέατρο Χώρα – Λευκωσία

Η «Σόλο για Τρεις» σε σύμπραξη με το Θέατρο Αντίλογος παρουσιάζει το έργο του Μιχάλη Παπαδόπουλου «Σκοπευτήριο».

Το «Σκοπευτήριο» σε σκηνοθεσία Μαρίας Μανναρίδου-Καρσερά, είναι ένα θεατρικό έργο σε δύο πράξεις, που πραγματεύεται δύο διαφορετικές ιστορίες ρατσισμού και ομοφοβίας. Αθήνα, σήμερα. Ένα ζευγάρι περιμένει το διευθυντή ενός φεστιβάλ για δείπνο. Προοδευτικοί και οι δύο, με αριστερό παρελθόν, ζουν αποξενωμένοι πια ο ένας από τον άλλον. Βυθισμένοι στη ρουτίνα τους και στο κυνήγι μιας επιτυχημένης καριέρας, αδυνατούν να αντιληφθούν τις αλλαγές γύρω τους και το κακό που πλησιάζει.

Ερμηνεύουν οι ηθοποιοί Χάρης Κκολός, Χριστίνα Χριστόφια και Μιχάλης Καζάκας.

Τακτικές παραστάσεις κάθε Κυριακή στις 7μ.μ., Δευτέρα στις 8.30μ.μ. και Τετάρτη 8:30μ.μ.

 

Φωτογραφία:

«Water towers: mysterious architectures» - Αποθήκες Παπαδάκη - Λεμεσός

Εμπνευσμένη από την κυρίαρχη παρουσία του υδατόπυργου της Λεμεσού είναι η έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Water towers: mysterious architectures» που διοργανώνει από τις 23 Φεβρουαρίου στις Αποθήκες Παπαδάκη ο Καλλιτεχνικός Οργανισμός CATHRINE.

Η έκθεση προσδοκά να ανακαλύψει εκ νέου την παρουσία των υδατόπυργων στις πόλεις μας, την παράξενα οικεία αλλά πάντα διαφορετική εξωτερική μορφή που δίνει σε κάθε υδατόπυργο τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του και τέλος να ρίξει μια ματιά στο εσωτερικό αυτών των υπέροχων κατασκευών, έναν κόσμο που μόνο λίγοι γνωρίζουν.

Είναι ένα γεωγραφικό και πολιτιστικό ταξίδι μέσα από τα μάτια τριών φωτογράφων: οι Δημήτρης Λούτσιος (Κύπρος), Τζο Μπρούνενμπερχ (Ολλανδία) και Φονς Μπράσερ (Ολλανδία), φωτογραφίζουν υδατόπυργους της Κύπρου, της Γαλλίας και της Ολλανδίας, απεικονίζοντας τις παράξενες κατασκευές τους, μαζί με το υπέροχο μηχανικό εσωτερικό τους.

Δημοτικό Κέντρο Τεχνών- Αποθήκες Παπαδάκη (25367700). Διάρκεια: μέχρι 21 Μαρτίου (Δευτέρα-Παρασκευή 10π.μ.- 6μ.μ., Σάββατο 10π.μ.- 2μ.μ.)

Επιμέλεια έκθεσης: Ουντ Αζό

«Εν σώματι» της Αντιγόνης Σολομωνίδου–Δρουσιώτου – Isnotgallery – Λευκωσία

Η βραβευμένη φωτογράφος και δημοσιογράφος Αντιγόνη Σολομωνίδου-Δρουσιώτου παρουσιάζει την έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Εν σώματι».

Η σειρά αποτελεί το πρώτο μέρος του βιβλίου της «Ψυχο-γραφίες», εκδόσεις «Το Ροδακιό». Πρόκειται για μαυρόασπρες φωτογραφίες, οι οποίες χρονολογούνται από το 1997 έως το 2023. Περίοδος που αντανακλά τη μετάβαση από το ασπρόμαυρο φιλμ στην ψηφιακή πραγματικότητα. Την έκθεση επιμελείται ο Ξένιος Συμεωνίδης και την προλογίζουν οι Αντρέας Δ. Μαυρογιάννης και Γιάννης Τουμαζής.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και τις 2 Μαρτίου.

Τρίτη-Παρασκευή: 10π.μ.-1μ.μ. και 4-6μ.μ.

Σάββατo: 10π.μ.-2μ.μ.

 

Εικαστικά:

Εν Τύποις – Έκθεση Μεταξοτυπίας – Πολυχώρος Εκδόσεων Εν Τύποις - Λευκωσία

Ο Εκδοτικός Οίκος Εν Τύποις διοργανώνει Έκθεση Μεταξοτυπίας με έργα 12 καταξιωμένων Κυπρίων καλλιτεχνών: Πoλ Γεωργίου, Αδαμάντιου Διαμαντή, Σπύρου Δημητριάδη, Ανδρέα Καραγιάν, Γιώργου Κοτσώνη, Γιώργου Λανίτη, Μάριου Λοϊζίδη, Λευτέρη Οικονόμου, Κυριάκου Ταμανά, Μάριου Τουφεξή, Χαμπή Τσαγγάρη και Ανδρέα Χαραλαμπίδη.

Η μεταξοτυπία είναι μια μορφή τέχνης. Η αποδόση της χρειάζεται τεχνογνωσία και εξειδίκευση. Ο καλλιτέχνης μπορεί να τυπώσει ένα έργο του σε πολλαπλά αντίτυπα (όχι σε απεριόριστο αριθμό, όσο λιγότερα τόσο το καλύτερο), να επιβλέψει την εκτύπωση, να τα αριθμήσει και να τα υπογράψει. Με τον τρόπο αυτό δίνεται η ευκαιρία στο ευρύτερο κοινό αλλά και σε συλλέκτες να έλθουν σε άμεση σχέση και διάλογο με τον καλλιτέχνη.

Η έκθεση θα συνεχιστεί μέχρι και τις 29 Φεβρουαρίου.

9π.μ.-1μ.μ. και 4μ.μ.-7μ.μ.

Δημοτικό Μουσείο Χαρακτικής Χαμπή – Έκθεση «Ένα παρατεταμένο χάδι» - Λευκωσία

Τα έργα επτά προσκεκλημένων καλλιτεχνών που ζουν και εργάζονται στη Κύπρο μαζί με χαρακτικά από τη συλλογή του Μουσείου Χαρακτικής Χαμπή συνεχίζουν να φιλοξενούνται στην ομαδική έκθεση με τίτλο «Ένα παρατεταμένο χάδι».

Σε συν-επιμέλεια του Ευαγόρα Βανέζη και της Νίκολας Μητροπούλου, οι καλλιτέχνες αυτής της έκθεσης ενσωματώνουν τη χαρακτική στην πρακτική τους, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, για να θίξουν θέματα εντοπιότητας και μνήμης, αγάπης και έρωτα, τη διασύνδεση του ανθρώπου με μη ανθρώπινους παράγοντες.

Συμμετέχοντες καλλιτέχνες: Έβελυν Αναστασίου, Παναγιώτης Ανδρέου, Κυριακή Κώστα, Κυριάκος Θεοχάρους, Ελένη Παναγίδου, Σιμώνη Φιλίππου, Κοραλλία Στεργίδη.

Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 10:00 - 14:00, Τετάρτη, Σάββατο: 10:00 - 17:00, Δευτέρα, Κυριακή: Κλειστό

Η έκθεση συνεχιστεί μέχρι 15 Μαρτίου.

Δημοτικό Μουσείο Χαρακτικής Χαμπή, Αμμοχώστου 55-59, Λευκωσία 1016

Λεβέντειος Πινακοθήκη - Έκθεση με τίτλο: «Από τη Μικρά Ασία στην Κύπρο: Λάμψη – Καταστροφή – Ξεριζωμός – Δημιουργία» - Λευκωσία

Μέρος της μνημειακής επετειακής έκθεσης «Μικρά Ασία: Λάμψη – Καταστροφή – Ξεριζωμός – Δημιουργία» που παρουσιάστηκε από το Μουσείο Μπενάκη και το Κέντρο Μικρασιατικών Σπουδών στην Αθήνα, φιλοξενεί στην Κύπρο η Λεβέντειος Πινακοθήκη.

Η έκθεση με τίτλο «Από τη Μικρά Ασία στην Κύπρο: Λάμψη – Καταστροφή – Ξεριζωμός – Δημιουργία» αναδεικνύει τον πολιτισμό και ξεδιπλώνει το χρονικό του ελληνισμού της Μικράς Ασίας. Έχει εμπλουτιστεί με κειμήλια και μαρτυρίες από τους πρόσφυγες που εγκαταστάθηκαν και ξεκίνησαν μια νέα ζωή στην Κύπρο.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 3 Μαρτίου.

Ωράριο Λειτουργίας: 10π.μ.-5μ.μ.

Γκαλερί Marginalia – Ομαδική έκθεση κεραμικής: «Άνθη και Καρποί» - Λευκωσία

Η Γκαλερί Marginalia παρουσιάζει την ομαδική έκθεση κεραμική με τίτλο «Άνθη και Καρποί». Στην έκθεση συμμετέχουν οι ακόλουθοι Έλληνες και Κύπριοι κεραμιστές: Βαρνάβα Ουρανία, Γεροντίτη Δήμητρα, Δημητρίου Βάσος, Δραπανιώτου Μίρκα, Ευστρατίου Δομνήκη, Κάλβαρη Κούλα, Κοροπούλη Χαρούλα, Κοσμά Ιωσηφίνα, Μόρφη Δώρα, Πανοπούλου Κάλλια, Παπαιωάννου Βασίλης, Περάκης Σταύρος, Τσιράκογλου Δώρα, Χριστόπουλος Ηλίας.

Ο Αριστόδημος Αναστασιάδης στο κείμενο του για την έκθεση αναφέρει: «Άνθη και καρποί. Μαγικά δώρα της γης, ευγενείς χειρονομίες των καιρών και των εποχών. Συνδεδεμένα από την αυγή της ιστορίας με τους μύθους, την παράδοση, τις τέχνες σε κάθε της μορφή, την ανθρώπινη μοίρα σε κάθε εκδήλωση της. Ευπρόσδεκτα δώρα γέννησης, γιορτής, χαράς, επετείων, απποχαιρετισμών. Δοσμένα απλόχερα από την φύση που τα μεταμορφώνει δίνοντας τους πνοή.»

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 2 Μαρτίου

Ωράριο Λειτουργίας:

Τρίτη-Παρασκευή: 10π.μ.-1μ.μ. και 5μ.μ.-8μ.μ.

Σάββατο: 10.30π.μ.-1μ.μ.

Πολυχώρος Παλιάς Ηλεκτρικής – «Το Παλαιό Μέλλον Έχει Παρέλθει» - Πάφος

Η ομαδική έκθεση τέχνης φιλοξενεί τα έργα δέκα δημιουργών από την Κύπρο και το εξωτερικό.

Ο τίτλος αναφέρεται στο γεγονός ότι αναπόφευκτα θα γίνουν αλλαγές στο τρόπο που ζούμε, σκεφτόμαστε, και σχετιζόμαστε με τη φύση, σαν αποτέλεσμα της κλιματικής αλλαγής, αλλά και λόγω των απρόσμενα σοβαρών συρράξεων, την άνοδο μισαλλόδοξων τάσεων, την οικονομική ανασφάλεια, τη βίαιη μετακίνηση πληθυσμών.

Λαμβάνουν μέρος οι καλλιτέχνες Αντρέας Σάββα (Κύπρος), Κριστίφ Μπρίνγκελ (Ελβετία), Γιάννος Οικονόμου (Κύπρος), Γιούλα Χατζηγεωργίου (Κύπρος), Elektromoon (Ουγγαρία/ Πολωνία), Έλλη Κοντού (Ελλάδα), Ευγενία Βασιλούδη (Κύπρος), Κυριάκος Καλλής (Κύπρος), Πατρίσια Γιέγκι (Ελβετία), Ράχμε Βεζίρογλου (Κύπρος). Η έκθεση είναι σε επιμέλεια της ομάδας IN SUTU.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 9 Μαρτίου (καθημερινά εκτός Δευτέρας 11π.μ.- 6μ.μ.).

Εικαστική πρόταση Πάρη Σεργίου «Preconscious» - ΔΙΑΤΟΠΟΣ – Λευκωσία

Συνεχίζεται η παρουσίαση της νέας εικαστικής πρότασης του Πάρη Σεργίου με τίτλο «Preconscious» σε επιμέλεια της Δάφνης Νικήτα.

Ο Πάρης Σεργίου διαχειρίζεται το δικό του στούντιο από την ηλικία των δεκαπέντε. Τον απασχολεί η σχέση του με την ιστορία της τέχνης και το πως οι μεγάλοι ζωγράφοι συχνά δημιούργησαν ένα ‘κενό’ ανάμεσα στο έργο τους και στον καθημερινό άνθρωπο.

Ο ζωγράφος Πάρης Σεργίου γεννήθηκε το 2004, ζει και εργάζεται στη Λευκωσία ενώ έχει κάνει μεταξύ άλλων δύο ατομικές εκθέσεις.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και την 1 Μαρτίου και θα είναι ανοιχτή κατά τις ακόλουθες ώρες: Τετάρτη – Παρασκευή 4.00μ.μ. – 7.00 μ.μ. Σάββατο 11.00 π.μ. – 1.00 μ.μ.

Έκθεση «In Bound» της Έλενας Αναστασίου Νεοκλέους – Γκαλερί Lumière - Λεμεσός

Ένα ενορατικό αφήγημα μέσα από το πολυεπίπεδο έργο της σμιλεύει η Έλενα Αναστασίου Νεοκλέους στην έκθεση με τίτλο «In Bound», που φιλοξενείται από τις 23 Φεβρουαρίου στην γκαλερί Lumière στη Λεμεσό.

Το ιδιαίτερο υπόβαθρό της συναρμόζει την καλλιτεχνία με το επιχειρηματικό δαιμόνιο, ενορχηστρώνοντας μια μαγευτική εξερεύνηση της αντίληψης, της ταυτότητας και της δημιουργικότητας. Πάνω σε τολμηρά βάθη, κάθε πινελιά και κάθε περίγραμμα συνεισφέρει σε μία αρμονική εικαστική συμφωνία, προσκαλώντας τους θεατές σ’ έναν κόσμο όπου εντείνεται η εστίαση και η ενδοσκόπηση γίνεται ένα εμβυθιστικό ταξίδι.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 16 Μαρτίου και θα είναι ανοιχτή κατά τις ακόλουθες ώρες: Τετάρτη – Παρασκευή 3.30μ.μ. - 6μ.μ. Σάββατο 11π.μ. - 1μ.μ.

«Το τοπίο μου ανάμεσα σε δύο κόσμους» της Ανθής Χαραλάμπους – Γκαλερί Αποκάλυψη – Λευκωσία

Την 3η ατομική έκθεση της Ανθής Χαραλάμπους με τίτλο «Το τοπίο μου ανάμεσα σε δύο κόσμους» φιλοξενεί από τις 28 Φεβρουαρίου η γκαλερί Αποκάλυψη. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 19:30 το βράδυ.

Η έκθεση ταξιδεύει τον θεατή  εξωτικά μέρη, φωτίζει το μυαλό με τα εκρηκτικά κραυγαλέα χρώματα και αποτελεί ύμνο προς την κυπριακή ύπαιθρο.

Η ζωγράφος αποτυπώνει επί τόπου τα έργα της μέσα σε υπαρκτούς χώρους και προχωρά ένα βήμα παραπέρα επαναπροσδιορίζοντας τις εικόνες της μέσα από προσωπική της παρέμβαση.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 16 Μαρτίου και θα ειναι ανοιχτή κατά τις ακόλουθες ώρες: Τρίτη – Παρασκευή 11.00π.μ. - 1μ.μ. Σάββατο 10.30π.μ. - 1μ.μ. (Δευτέρα Κλειστά).

Βιβλίο:

«Τα Κόκκινα Ελάφια» της Ευφροσύνης Μαντά-Λαζάρου – Βιβλιοπωλείο Το Έρμα - Λευκωσία

Το βιβλίο της Ευφροσύνης Μαντά-Λαζάρου (Εκδόσεις Βακχικόν 2023) παρουσιάζεται Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου στις 7μ.μ. στο βιβλιοπωλείο Το Έρμα.

Παρουσιάζουν ο φιλόλογος-ποιητής Παναγιώτης Νικολαΐδης και η φιλόλογος-ποιήτρια Νίκη Παπαξενοφώντος. Αποσπάσματα διαβάζει η επιμελήτρια του βιβλίου Σταυρούλα Μπίου. Θα ακολουθήσει αντιφώνηση από τη συγγραφέα.

Διεύθυνση βιβλιοπωλείου: Έκτορος 43, Λευκωσία

 

Κινηματογράφος:

Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας – Κινηματογράφος Πάνθεον Λευκωσία – Θέατρο Ριάλτο Λεμεσός – Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Πάφος

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας ταξιδεύει για άλλη μια φορά στο νησί μας με προβολές βραβευμένων ταινιών σε όλες τις πόλεις, προσφέροντας στους σινεφίλ την ευκαιρία να απολαύσουν αξιόλογες ταινίες μικρού μήκους με ελεύθερη είσοδο.

Η 46η διοργάνωση ταξιδεύει σε Λεμεσό, Λευκωσία, Λάρνακα και Πάφο από τις 26 έως τις 28 Φεβρουαρίου.

Την ευθύνη της διοργάνωσης έχουν το Τμήμα Σύγχρονου Πολιτισμού του Υφυπουργείου Πολιτισμού, το Θέατρο Ριάλτο και το Φεστιβάλ Δράμας σε συνεργασία με τον Όμίλο Φίλων Κινηματογράφου Λευκωσίας, τις  Κινηματογραφικές Λέσχες Λάρνακας και Λεμεσού και τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Πάφου.

Οι ταινίες 

Την 1η μέρα προβάλλονται οι ταινίες: «Φως εκ Φωτός» (Ζιντζιρία Νεριτάν, 13’), «Αερολίν» (Αλέξης Κουκιάς Παντελής, 19’), «Διάβαση» (Αινείας Τσαμάτης- Κατερίνα Μαυρογιώργη, 21’), «Midnight Skin» (Μανώλης Μαυρής, 40’). 

Τη 2η μέρα προβάλλονται οι ταινίες: «Buffer Zone» (Σάββας Σταύρου, 16’), «Παρέλαση» (Μιχάλης Γιαννόπουλος, 23’), «Good Girls Club: A Virginity Odyssey» (Δημήτρης Τσακαλέας- Λήδα Βαρτζιώτη, 17’), «A Piece of Liberty» (Αντιγόνη Καπάκα, 10’), «Αριζόνες» (Γιώργος Ηλιόπουλος, 29’).

Οι προβολές 

  • Λεμεσός, Θέατρο Ριάλτο, 28 Φεβρουαρίου, 8.30μ.μ. 77777745 rialto.com.cy

  • Λευκωσία, Κινηματογράφος Πάνθεον, 28 Φεβρουαρίου, 7.30μ.μ. 96420491

  • Πάφος, Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών, 28 Φεβρουαρίου, 7.30μ.μ. 99426673

The Zone of Interest - Κινηματογράφος Πάνθεον

Μια ανατριχιαστική ματιά στην κοινοτοπία του κακού χαρακτηρίζεται η ταινία του Τζόναθαν Γκλέιζερ «Ζώνη Ενδιαφέροντος» (The Zone of Interest), που προβάλλεται από την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου στο Πάνθεον.

Η πολυσυζητημένη ταινία περιγράφει την ειδυλλιακή καθημερινότητα της επταμελούς οικογένειας του διοικητή του Άουσβιτς Ρούντολφ Ες και της συζύγου του Χέντβιχ, που περνούν τις μέρες τους σ’ ένα πανέμορφο σπίτι με κήπο δίπλα στον τοίχο του στρατοπέδου, με έναν φράχτη να τη χωρίζει από την απόλυτη φρίκη.

Είναι βασισμένη στο βιβλίο ομότιτλο μυθιστόρημα του Μάρτιν Έιμις.

Παίζουν: Σάντρα Χίλερ, Kρίστιαν Φρίντελ, Μαξ Μπεκ, Φρέγια Κρόιτσκαμ.

Προβολές καθημερινά στις 8.30μμ και Σαββατοκύριακα 6.00μμ και 8.30μμ

27 και 28 Φεβρουαρίου η προβολή ξεκινά στις 9.30 μμ

 

Οι ταινίες στους κινηματογράφους Rio και K Cineplex:
 

Land of Bad  -

19:30 (K Cineplex Prime Strovolos, The Mall of Cyprus, Larnaca)

19:35 (Rio Nicosia)

19:40 & 22:00 (Rio Limassol)

22:15 (K Cineplex Paphos & Limassol)

 

Red Right Hand -

22:00 (Rio Limassol)

22:00 (Rio Nicosia)

22:15 (K Cineplex Prime Strovolos, The Mall of Cyprus, Larnaca, Paphos & Limassol)

 

When Evil Lurks -

21:45 (K Cineplex The Mall of Cyprus)

22:00 (Rio Limassol)

22:15 (Rio Nicosia)

22:15 (K Cineplex Prime Strovolos, Paphos & Limassol)

 

Madame Web –

17:00, 19:45 & 22:15 (K Cineplex The Mall of Cyprus)

17:15, 19:45 (Rio Nicosia)

19:40 & 22:00 (Rio Limassol)
19:45 (K Cineplex Larnaca, Limassol & Paphos)

22:15 (K Cineplex Prime Strovolos)

Bob Marley: One Love –

19:45 & 22:15 (Rio Nicosia)

20:00 & 22:15 (K Cineplex Prime Strovolos, The Mall of Cyprus, Larnaca, Paphos, Limassol)

19:40 & 22:00 (Rio Limassol)

 

Anyone But You –

19:40 (Rio Limassol)

19:45 & 22:00 (Rio Nicosia)

19:45 (K Cineplex Limassol, Paphos, The Mall of Cyprus, Prime Strovolos)

22:15 (K Cineplex Larnaca)

 

Beautiful Wedding -

19:40 (Rio Limassol)

 

Poor Things –

21:45 (K Cineplex Larnaca & Prime Strovolos)

 

The Beekeeper –

19:45 & 22:15 (Rio Nicosia)

22:15 (K CineplexLarnaca)
 

Ferrari –

19:35 (Rio Nicosia)
 

Wonka –

17:15(K Cineplex Larnaca, Paphos & Limassol)


 

The Boy and the Heron –

17:00 (Rio Nicosia)

17:00 (K Cineplex The Mall of Cyprus)

 

Wish –

17:30 (Rio Nicosia)
 

Migration –

17:30 (K Cineplex Limassol, Paphos, The Mall of Cyprus & Larnaca)
17:30 (Rio Nicosia)

 

Cats in the Museum –

15:00 (K Cineplex Limassol)

17:00 (K Cineplex The Mall of Cyprus, Larnaca)

17:30 (Rio Nicosia)

 

Maya the Bee 3: The Golden Orb –

17:30 (K Cineplex Limassol, Paphos, Larnaca)

17:30 (Rio Nicosia)

 

Παρακαλούμε όπως επιβεβαιώνετε την ώρα έναρξης της κάθε εκδήλωσης γιατί ενδέχεται να υπάρξουν έκτακτες ακυρώσεις ή αναβολές από τους διοργανωτές.