Τηλεόραση Ραδιόφωνο
MadameWeb

Σε μια ανατροπή των κλασικών υπερηρωικών ταινιών, η Madame Web εξιστορεί την αυτοτελή ιστορία της γέννησης μιας από τις πλέον αινιγματικές ηρωίδες των εκδόσεων Marvel. Στη γεμάτη αγωνία περιπέτεια πρωταγωνιστεί η Dakota Johnson (Fifty Shades of Grey) στο ρόλο της περίφημης Cassandra Webb δίπλα στις Sydney Sweeney (Euphoria), Isabela Merced (Transformers: The Last Knight) και Celeste O’Connor (Ghostbusters: Afterlife). Τη σκηνοθεσία υπογράφει η SJ Clarkson (Jessica Jones, The Defenders).

H Cassandra Webb (Dakota Johnson), μια διασώστρια στο Μανχάταν, αναπτύσσει την ικανότητα να δει το μέλλον…. Συνειδητοποιεί μάλιστα ότι μπορεί και να το αλλάξει. Όταν έρχεται αντιμέτωπη με αποκαλύψεις για το παρελθόν της, δημιουργεί μια ιδιαίτερη σχέση με τρεις νεαρές κοπέλες, την Julia, την Anya και την Mattie. Όλες μαζί προορίζονται για ένα υποσχόμενο πεπρωμένο... αν καταφέρουν να επιβιώσουν το θανατηφόρο παρόν.

MadameWeb

Οι τρεις ηρωίδες – μέσα από την εμπειρία τους με την Cassie – ενστερνίζονται το μέλλον τους ως Spider-Women και η καθεμία αναπτύσσει τις δικές της υπερδυνάμεις. 

Η Julia έχει την υπερδύναμη να υφαίνει ψιονικούς ιστούς. Οι δυνάμεις της Mattie εκφράζονται μέσα από τα τεράστια πόδια της, που μοιάζουν με αράχνες και τις χαρίζουν υπεράνθρωπη κινητικότητα, ενώ η υπερδύναμη της Anya είναι να χτυπάει τους εχθρούς της με ένα δίσκο που μοιάζει με ιστό, σαν μπούμερανγκ.

Ο Tahar Rahim υποδύεται τον μυστηριώδη κακό της ιστορίας, τον Ezekiel Sims. Έχοντας οράματα, στα οποία είναι ένας ηλικιωμένος που σκοτώνεται από τρεις Spider-Women, ο Ezekiel θεωρεί ότι αν μπορέσει να τις βρει πριν μάθουν ότι είναι Spider-Women, πριν μάθουν ότι έχουν υπερδυνάμεις, τότε μπορεί να τις νικήσει και να σωθεί».

MadameWeb

Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Sydney Clarkson, η ταινία διαδραματίζεται μέσα από την οπτική των γυναικών. Σημαντικές θεματικές της ιστορίας είναι η γυναικεία ενδυνάμωση, αλλά και το ότι οι υπερήρωες στον κόσμο της «Madame Web» είναι συνηθισμένοι άνθρωποι… γνήσιοι, ζόρικοι, σύνθετοι και εκπληκτικά δυνατοί».

Η «Madame Web» ξεκινάει να προβάλλεται στους κινηματογράφους στις 15 Φεβρουαρίου από τη Feelgood.