Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Δανάη Χρίστου

Οι sold out εμφανίσεις του προηγούμενου show της Δανάης Χρίστου με τίτλο «I’m back» φάνηκε πως δεν ήταν αρκετές, ούτε για το κοινό, ούτε και για την ίδια. Όταν μια «επιστροφή» σηματοδοτείται από μεγάλη επιτυχία, εκείνο που έχεις να κάνεις είναι να ξαναβγείς στη σκηνή. Φαίνεται το comedy show σε συνδυασμό με τη ζωντανή μουσική να είναι το απόλυτο στοιχείο της πετυχημένης ηθοποιού και show woman, κάτι που τη φέρνει και την κρατά, «ακόμη εδώ».

Όχι μόνο μας λέει «I’m still here», αλλά έρχεται με ένα show ακόμα πιο εμπλουτισμένο, ακόμα πιο φαντασμαγορικό! Ξανά στη μουσική σκηνή Κύκλος, μια συνεργασία απόλυτα πετυχημένη, με χημεία και προσοχή στη λεπτομέρεια. Ο αγαπημένος χώρος του κέντρου της Λεμεσού θα γίνει για ακόμα μια μικρή σεζόν, προ-Χριστουγέννων, το σπίτι κι η σκηνή της Δανάης Χρίστου. Γιατί, ψυχή που δεν αμάρτησε, ποτέ της δεν αγιάζει. Κείμενα βγαλμένα από τη ζωή των Κυπρίων, το υπνοδωμάτιο τους, τις οθόνες τους, τη ζωή των πολιτικών, της επικαιρότητας, με γλώσσα καυστική, ολόφρεσκη και ζωηρή. Κείμενα κατευθείαν από τις ιστορίες του καθενός μας, γίνονται λόγος για να γελάσουμε με την καθημερινότητα και να μας λυτρώνουν από τα κυπριακά μας ταμπού!

Δανάη Χρίστου

Κάτι που η Δανάη Χρίστου θα το κάνει για άλλη μια φορά χωρίς τακτ, χωρίς φόβο και με πολύ πάθος!

Ένα show που δεν αρκείται μόνο σε ένα stand up comedy, αλλά θα γίνει ακόμα πιο θεαματικό με τους εκπληκτικούς μουσικούς, Παύλος Παύλιδης, Δημήτρης Παναγή και Σμαράγδα Διαμαντίδου, extravagante κοστούμια του Gregory Morfi, φιλμάκια και φωτογραφία της πολυτάλαντης Γιόλης Αριστοτέλους, και εντυπωσιακούς φωτισμούς, στον υπέροχο χώρο του «Κύκλος». Όσοι δεν πρόλαβαν θέση στο προηγούμενο show, έχουν τις έξι χειμερινές εμφανίσεις της Δανάης Χρίστου στο upgraded «I’m still here» για να αναπληρώσουν στον εαυτό τους το γέλιο, τη διασκέδαση και τη ξεσηκωτική μουσική που του χρωστούν.

Πρεμιέρα: 26 Νοεμβρίου 2023

Επιπρόσθετες παραστάσεις: 3/10/17/21/28 Δεκεμβρίου

Ώρα: 20:00

Προπώληση εισιτηρίων: 25 107230 και στο Ticket Box

Τοποθεσία: Μουσική Σκηνή Κύκλος

Δανάη Χρίστου

Μουσικοί Επί σκηνής:

Παύλος Παύλιδης: φωνή, κιθάρα

Δημήτρης Παναγή: φωνή, κιθάρα

Σμαράγδα Διαμαντίδου: φωνή

Χαράλαμπος Λάρκος: πλήκτρα

Ορέστης Θεοδούλου: κρουστά

Δανάη Χρίστου