Τηλεόραση Ραδιόφωνο
better call saul

Ούτε ένα βραβείο δεν έδωσε η Ακαδημία των βραβείων Emmy, στο «Better Call Saul», το οποίο έχει συγκεντρώσει 46 συνολικά υποψηφιότητες.

Από το 2015 που ξεκίνησε την προβολή του, το spinoff του «Breaking Bad» έχει σταθερή παρουσία στη λαμπερή βραδιά των βραβείων για τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές. Ωστόσο, η Τηλεοπτική Ακαδημία μάλλον αγνοεί επιδεικτικά το λατρεμένο πλέον από κοινό και κριτικούς πότζεκτ.

Κάπως έτσι μετά και τα βραβεία Emmy 2022, η σειρά με τον Μπομπ Όντενκερκ έχει σημειώσει ένα αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία του θεσμού σημειώνοντας 0 νικές.

Έξαλλο το Twitter

Το γεγονός ότι η επιτροπή δεν έκρινε ούτε και φέτος, ότι το «Better Call Saul» και γενικότερα ο κόσμος του «Breaking Bad» δεν αξίζει έστω ένα βραβείο, εξόργισε τους θαυμαστές της σειράς, με το Twitter να έχει πάρει «φωτιά».

«Ο Μπομπ Όντενκερκ γύρισε από το θάνατο και εσείς τον σνομπάρετε στα Emmys;», «Είναι ένα γαμ... αστείο», «Ο Μπομπ Όντενκερκ δεν πήρε ούτε ένα Emmy όντας τόσο προσηλωμένος στον ρόλο του στο βαθμό που έπαθε καρδιακό επεισόδιο, είναι στημένο», «Δεν το πιστεύω ότι το σνόμπαραν και φέτος που ήταν η καλύτερη σειρά» είναι μόνο μερικά από τα σχόλια.

Δείτε περισσότερα παρακάτω