Τηλεόραση Ραδιόφωνο
γιωργος νικολεττος

Αποδέχεται την πρόταση του ΔΗΣΥ και κατέρχεται σαν υποψήφιος για τη δημαρχία Παραλιμνίου – Δερύνειας ο Γιώργος Νικολέττος.

Ο κ. Νικολέττος γνωστοποίησε την απόφαση του μέσω δημοσιεύματος σε μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης, δηλώνοντας πως θα δώσει ένα αγώνα με εντιμότητα και αποφασιστικότητα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Γιώργου Νικολέττου

Αποτελεί ύψιστη τιμή για μένα η απόφαση του Πολιτικού Γραφείου του Δημοκρατικού Συναγερμού να μου αναθέσει την εμπροσθοφυλακή της διεκδίκησης της Δημαρχίας του νεοσύστατου Δήμου Παραλιμνίου Δερύνειας στις επικείμενες εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Αποδέχτηκα την πρόταση του κόμματος μου να είμαι ο υποψήφιος του για τη δημαρχία Παραλιμνίου – Δερύνειας (που περιλαμβάνει και τις κοινότητες Φρενάρου και Αχερίτου):

• Γιατί, πάντα ήμουν, είμαι και πάντα θα είμαι στην πρώτη γραμμή των αγώνων του ΔΗΣΥ

• Γιατί οι θέσεις του ΔΗΣΥ για την τοπική αυτοδιοίκηση συντελούν τα μέγιστα στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του νέου Δήμου και στην ανάπτυξη γενικά της περιοχής

• Γιατί θέλω να αναλώσω όλες μου τις δυνάμεις για το καλό του τόπου μας, του τόπου όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα αξιοποιώντας τις γνώσεις και τις εμπειρίες που απέκτησα στη ζωή αλλά και στην επί πολλά χρόνια δημόσια δράση μου.

Σε συνεργασία με όλους όσοι θα είναι μαζί μας σ’ αυτόν τον αγώνα, θα καταρτίσουμε πρόγραμμα δράσης, με συγκεκριμένες προτάσεις, το οποίο θα αποτελέσει τον άξονα και τον γνώμονα της πολιτικής, στη βάση της οποία θα ασκήσω τα καθήκοντα του δημάρχου, εφόσον οι πολίτες, με την ψήφο τους, μου αναθέσουν αυτή την ευθύνη.

Δίνω τη διαβεβαίωση ότι θα δώσω τον αγώνα με εντιμότητα και αποφασιστικότητα, με αταλάντευτο γνώμονα το καλό της τοπικής κοινωνίας του Δήμου μας και γενικότερα της ημικατεχόμενης επαρχίας Αμμοχώστου.