Τηλεόραση Ραδιόφωνο
εκλογές κάλπη καταμέτρηση

Το Κίνημά «Ενεργοί Πολίτες-Κίνημα Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών» με ανακοίνωσή του εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον Νίκο Χριστοδουλίδη για την εκλογή του στο ανώτατο αξίωμα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Στην ανακοίνωση προστίθεται:

«Επίσης, θα θέλαμε να ευχηθούμε συγχαρητήρια και στον ανθυποψήφιό του, κ. Αντρέα Μαυρογιάννη για τον αγώνα που έδωσε και αυτός, καθώς και στους συνεργάτες του, που πάλεψαν για την υποψηφιότητά του.

Με κάθε σεβασμό στην αντίθετη άποψη, δώσαμε αυτή τη μάχη έντιμα και ταπεινά και η επόμενη μέρα θα πρέπει να μας βρει όλους ενωμένους για το καλό της πατρίδας μας.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο κ. Χριστοδουλίδης θα υλοποιήσει το προεκλογικό του πρόγραμμα, διότι έχει την πολιτική βούληση και τις ικανότητες για να το πράξει.

Οι εκλογές, είναι η κορωνίδα της δημοκρατίας και θα πρέπει να μάθουμε να τις διεξάγουμε σε πολιτισμένο πλαίσιο, μακριά από διχόνοιες και διαμάχες.

 Φυσικά, η ζύμωση ιδεών μέσα από τη διαφωνία είναι πράγμα και υγιές και θεμιτό, καθώς η πρόοδος απαιτεί πολλές απόψεις για να διαμορφωθεί και να επιτευχθεί.

Ευχαριστούμε ξανά όσους συμπορεύθηκαν μαζί μας όλο αυτό το διάστημα, τους φίλους και τα μέλη του κινήματός μας, ευελπιστώντας πως όλοι μαζί ενωμένοι θα συνεχίσουμε τον ωραίο αγώνα που ξεκινήσαμε για τα «πιστεύω», τα ιδανικά και τις αξίες μας.»