Τηλεόραση Ραδιόφωνο
προεδρικές εκλογές

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης βρίσκεται και σήμερα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας ο ΑΝΤ1 και το ant1live. Η ιστοσελίδα μας ενημερώνει από νωρίς το πρωί λεπτό προς λεπτό για τις εξελίξεις της κρίσιμης ψηφοφορίας του δεύτερου γύρου των εκλογών. Μείνετε συνδεδεμένοι με τον ΑΝΤ1 για να δείτε όλα τα γεγονότα της ημέρας. Στις 18:00 δείτε το αποτέλεσμα του μεγάλου exit poll του ANT1. Γύρω στις 19:30 εκτιμάται ότι θα γνωρίζουμε ποιος θα είναι ο νέος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας

Με μια δυναμική δημοσιογραφική ομάδα

Η δυναμική δημοσιογραφική ομάδα του ΑΝΤ1 και του ant1live θα μεταφέρει έγκυρα και έγκαιρα, λεπτό προς λεπτό όλα τα γεγονότα της δεύτερης Κυριακής των προεδρικών εκλογών. 

Πέντε λεπτά πριν από τις 8 το πρωί ανοίγει αυλαία με έκτακτη μαραθώνια επικαιρική εκπομπή στον ΑΝΤ1 με παρουσιαστή το Νικήτα Κυριάκου, με ζωντανές συνδέσεις με τα εκλογικά κέντρα όπου θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα οι δυο προεδρικοί μονομάχοι, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και οι πολιτικοί αρχηγοί.

Συνεχής ενημέρωση από την έδρα του γενικού εφόρου προεδρικών εκλογών για καταγραφή της εξέλιξη της ψηφοφορίας και ανταποκρίσεις από τις επαρχίες και πόλεις του εξωτερικού, όπου στήθηκαν και θα λειτουργήσουν εκλογικά κέντρα.

Στη μια το μεσημέρι σε εκτενές ωριαίο δελτίο ειδήσεων με το Θησέα Ιωάννου θα μεταδοθούν μέχρι εκείνη την ώρα όλες οι εξελίξεις και στη νοηματική γλώσσα. 

Από τις 4.00 το απόγευμα στην τελική ευθεία

Στις τέσσερις το απόγευμα αρχίζει η ειδική εκπομπή με καλεσμένους έκπληξη στο στούντιο και παρουσιαστές τους Νικήτα Κυριάκου Κυριάκο Πομηλορίδη, ενώ παρεμβαίνει η διευθύντρια ειδήσεων του Αντέννα Έλλη Κοτζαμάνη.

Στην συνέχεια καλεσμένοι από τα επιτελεία των δυο υποψηφίων και από όλο το πολιτικό φάσμα του τόπου σχολιάζουν τις εξελίξεις.

Στις έξι ακριβώς το απόγευμα και με το κλείσιμο των καλπών, θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα του μεγάλου exit pool που θα διενεργήσει η Cymar για λογαριασμό του Αντέννα.

Στις 10 το βράδυ από το κλειστό στάδιο Τάσσος Παπαδόπουλος - Ελευθερία, θα μεταδοθεί σε απευθείας μετάδοση η τελετή ανακήρυξης του όγδοου προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Συνεχής ενημέρωση θα υπάρχει καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας από το ant1live.com.