Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ξτφ

Ένα 13χρονο αγόρι έχασε σήμερα τη ζωή του στο ανατολικό Λονδίνο όταν ένας 36χρονος με σπαθί σαμουράι βγήκε στο δρόμο και μαχαίρωνε αδιακρίτως τους περαστικούς.

Ο δράστης συνελήφθη ενώ πρώτα τραυμάτισε 5 ανθρώπους - ανάμεσα τους και ο 13χρονος που κατέληξε στο νοσοκομείο από τα τραύματά του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τέσσερις άνθρωποι φέρεται να τραυματίστηκαν από την επίθεση με σπαθί, μεταξύ αυτών δύο αστυνομικοί. “Ο ύποπτος συνέχισε να επιτίθεται σε άλλα μέλη του κοινού και σε δύο αστυνομικούς”, ανέφερε η αστυνομία.

Ο σταθμός του μετρό Hainault στο Ilford έχει κλείσει από την αστυνομία.

Βίντεο της Daily Mail δείχνει τον δράστη να συλλαμβάνεται αφού περιφέρεται στους δρόμους κρατώντας το σπαθί της επίθεσης:

Σύμφωνα με την Telegraph, ένας μάρτυρας ανέφερε ότι είδε έναν άνδρα “να τρέχει με ένα σπαθί σαμουράι” ο οποίος “μαχαίρωσε τέσσερις ανθρώπους αφού έπεσε με το φορτηγάκι του πάνω σε ένα σπίτι”.

Πλάνα που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν έναν άνδρα με κίτρινο μπουφάν να κρατάει μια μεγάλη ματσέτα να προσεγγίζεται από αστυνομικούς στο Hainault.

Η αστυνομία δήλωσε ότι κλήθηκε λίγο πριν από τις 7 το πρωί για αναφορές ότι ένα όχημα είχε πέσει πάνω σε ένα σπίτι στην περιοχή Thurlow Gardens και ότι άνθρωποι είχαν μαχαιρωθεί.