Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης πέντε ημερών εναντίον άνδρα 34 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων και υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας «μέλη του ΟΠΕ Λάρνακας, προχώρησαν στη σύλληψη άντρα ηλικίας 34 ετών, τον οποίο εντόπισαν να βρίσκεται εντός της αυλής Λυκείου στη Λάρνακα, λίγο μετά τις 8.00 χθες το βράδυ, έχοντας στην κατοχή του διαρρηκτικά εργαλεία, μια κλοπιμαία μοτοσικλέτα, καθώς και άλλη περιουσία για την κατοχή της οποίας αυτός δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις».

Ο 34χρονος συνελήφθη «αρχικά για αυτόφωρα αδικήματα, ωστόσο στη συνέχεια συνελήφθη και δυνάμει δικαστικού εντάλματος, το οποίο είχε εκδοθεί μετά από στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του, σε σχέση με τρεις υπό διερεύνηση υποθέσεις διαρρήξεων υποστατικών και κλοπών, που διαπράχθηκαν πρόσφατα, στην επαρχία Λάρνακας».

Προστίθεται ότι «σύμφωνα με καταγγελία, που υποβλήθηκε στην Αστυνομία στις 6 Μαΐου, στο ένα από τα υποστατικά, υπό ανέγερση κτίριο στην περιοχή της Αραδίππου, διαπράχθηκε διάρρηξη, κατά την οποία κλάπηκαν από το κτίριο, καλώδια και ηλεκτρικός εξοπλισμός, αξίας 2 χιλιάδων ευρώ».

Ο 34χρονος τέθηκε υπό κράτηση, για σκοπούς διερεύνησης υποθέσεων, που αφορούν διαρρήξεις και κλοπές, κλοπής μοτοσικλέτας και παράνομης κατοχής περιουσίας και κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων.

Ο άνδρας οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για πέντε μέρες.

Τις εξετάσεις συνεχίζει ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου.