Τηλεόραση Ραδιόφωνο
αστυνομια

Άνδρας στη Λεμεσό φαίνεται έδωσε το ποσό των 2800 ευρώ σε πρόσωπο αφρικανικής καταγωγής που αφορούσαν ενοίκια δύο μηνών και άλλα έξοδα, έτσι ώστε να νοικιάσει διαμέρισμα. Ο αφρικανός συστήθηκε στον άντρα ως ο συνεργάτης του ιδιοκτήτη. Ωστόσο, μετα από λίγο ο πραγματικός ιδιοκτήτης διαπίστωσε ότι ο άντρας είχε εγκατασταθεί στο διαμέρισμα με συγγενικά του πρόσωπα. Μόλις είχαν καταλάβει ότι είχαν εξαπατηθεί εγκατέλειψαν την οικία.

Να σημειωθεί ότι όλα τα στοιχεία του διαμερίσματος, ο άντρας τα είχε εντοπίσει σε πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Αφού εγκατέλειψε την οικία εντόπισε στην ίδια πλατφόρμα νέα αγγελία με τα ίδια στοιχεία επικοινωνίας με τον άνδρα να διευθετεί νέα συνάντηση. Όταν συναντήθηκαν ο ύποπτος τράπηκε σε φυγή με τον παραπονούμενο άνδρα να τον ανακόπτει καλώντας στη συνέχεια την Αστυνομία.

Ο ύποπτος κλήθηκε στο ΤΑΕ Λεμεσού όπου ανακρινόμενος προέβηκε σε διάφορους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνόνται. Ο συγκεκριμένος 34χρονος ύποπτος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό πέντε μέρες κράτηση.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.