Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Απόψε η θερμοκρασία θα πέσει στους 12 βαθμούς με τον καιρό να είναι συννεφιασμένος. Αύριο, θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις ενώ Δευτέρα και Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η σκόνη θα επανέλθει ενώ την Τρίτη ενδέχεται να είναι κατά διαστήματα αυξημένη. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Απόψε θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι ταραγμένη, ενώ στα ανατολικά μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 14 στα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Από το μεσημέρι της Δευτέρας και μετά, στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται αραιή σκόνη, της οποίας οι συγκεντρώσεις, την Τρίτη, ενδέχεται να είναι κατά διαστήματα αυξημένες.

Η θερμοκρασία μέχρι τη Δευτέρα δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή για να παραμείνει κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ την Τρίτη θα σημειώσει άνοδο.