Τηλεόραση Ραδιόφωνο
θυτ

Η ALTIUS INSURANCE LTD, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την Παγκύπρια Συντεχνία Νοσηλευτών (ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ.), στηρίζει τη σύνοδο του Πρώτου Επιστημονικού Συνεδρίου Νοσηλευτικής και Μαιευτικής με θέμα «ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ – Προκλήσεις και Προοπτικές».

Το Συνέδριο, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Υγείας κ. Μιχάλη Δαμιανού, θα πραγματοποιηθεί, για πρώτη φορά, στην Κύπρο στις 19 και 20 Απριλίου 2024, στο ξενοδοχείο St. Raphael, στη Λεμεσό.

Η ALTIUS INSURANCE LTD προσφέρει, στα μέλη της συντεχνίας, το ομαδικό ασφαλιστικό σχέδιο «ALTIUS ΥΠΕΡΚΑΛΥΨΗ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ», εδώ και 4 συναπτά έτη.

Το εν λόγω σχέδιο δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τα μέλη της ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ, με κύριο γνώμονα, την παροχή ολοκληρωμένης ασφαλιστικής κάλυψης, έναντι τυχαίων και απρόβλεπτων περιστατικών που σχετίζονται με την υγεία. Πρωτεύον μέλημα του ασφαλιστικού σχεδίου υγείας είναι η παροχή της όσο το δυνατόν καλύτερης και ολοκληρωμένης ιατροφαρμακευτικής φροντίδας προς τα μέλη της ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ και τις οικογένειές τους, η οποία να αντανακλά στις σύγχρονες αντιλήψεις και πραγματικότητες.

Στη φωτογραφία, μέλη της διεύθυνσης της ALTIUS INSURANCE LTD και του ΔΣ της Παγκύπριας Συντεχνίας Νοσηλευτών (ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ.) σε πρόσφατη συνάντηση στα κεντρικά γραφεία της εν λόγω συντεχνίας.