Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ξνγψ

Όταν ήταν μικρή, η Ελίζαμπεθ Λίντε από τη Νέα Υόρκη δεν ονειρευόταν ποτέ, όπως άλλα κοριτσάκια, έναν παραμυθένιο γάμο με άμαξα και νυφικό με τεράστια ουρά.

Αυτό που ήξερε, ωστόσο, ήταν πως θα ήθελε να βρίσκεται στο πλευρό της ο αγαπημένος της πατέρας όταν θα έφτανε η στιγμή να ενώσει τη ζωή της με τον άνδρα που είχε επιλέξει.

Έτσι, όταν ο πατέρας της Στιούαρτ εισήλθε εσπευσμένα στο Memorial Sloan Kettering Cancer Center έχοντας διαγνωστεί με κακόηθες μεσοθηλίωμα, λίγες μέρες πριν τον προγραμματισμένο γάμο της στις 4 Ιουνίου του 2023, η απόφαση ήταν μονόδρομος για εκείνη: Ακύρωσε όλες τις κρατήσεις που είχε κάνει για την τελετή και παντρεύτηκε στο δωμάτιο του πατέρα της στο νοσοκομείο στις 3 Ιουνίου.

Ο 56χρονος Στιούαρτ Λίντε έφυγε από τη ζωή δύο μέρες αργότερα, και η κόρη του δηλώνει σήμερα ότι δεν θα μπορούσε να φανταστεί την ημέρα του γάμου της χωρίς τον άνθρωπο που θεωρεί κυριολεκτικά σωτήρα της, αφού τη βοήθησε να ξεκόψει από τα ναρκωτικά.

Αρκετούς μήνες μετά την απώλεια του πατέρα της, η 31χρονη γυναίκα δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο TikTok βίντεο από τη συγκινητική τελετή. Τα πλάνα από το νοσοκομείο έγιναν viral, συγκεντρώνοντας δεκάδες εκατομμύρια views τις προηγούμενες ημέρες.

Μιλώντας στη New York Post, η Ελίζαμπεθ περιέγραψε την εμπειρία του γάμου της ως κάτι «σουρεαλιστικό». «Κρατούσα τα χέρια του πατέρα μου. Του είπε πόσο πολύ τον αγαπάω και τον ευχαρίστησα για όσα είχε κάνει για εμένα και τον άνδρα μου».

Σύμφωνα με την 31χρονη, οι γονείς της ήταν οι άνθρωποι που βοήθησαν την ίδια και τον σύζυγό της, που ήταν εθισμένοι στα ναρκωτικά, να ξεκινήσουν μια καινούργια ζωή και να παραμείνουν «καθαροί». «Μας πήραν μαζί τους στο σπίτι, με ενθάρρυναν να σπουδάσω νοσηλευτική και να λάβω την πιστοποίησή μου. Ο πατέρας μου φρόντιζε πάντα να έχει μια καλή ζωή ο γιος μου», εξηγεί συγκινημένη στην εφημερίδα η Λίντε.

Μία μέρα πριν πεθάνει ο πατέρας της, η ίδια και ο σύζυγός της Ντέβιν έκαναν μία ακομη χειρονομία για να δείξουν την ευγνωμοσύνη τους προς τον 56χρονο. «Ο πατέρας μου είχε τρεις κόρες και ήθελε πάντα έναν γιο για να κρατήσει "ζωντανό" το επώνυμο της οικογένειας. Έτσι στις 4 Ιουνίου ζητήσαμε την άδειά του να πάρουμε το επίθετο "Λίντε" για να αναλάβει ο γιος μου αυτόν τον ρόλο».

Αν και ο χώρος ενός νοσοκομείου σίγουρα δεν είναι ο ιδανικός για έναν ρομαντικό γάμο, η Λίντε πιστεύει σήμερα ότι τα πράγματα έγιναν ακριβώς όπως έπρεπε να γίνουν. «Ήταν ένας ξεχωριστός και όμορφος τρόπος να τιμήσω τον μπαμπά μου», λέει χαρακτηριστικά στην εφημερίδα.