Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Στην σύλληψη 24χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών ουσιών και παράνομης κατοχής περιουσίας αργά χθες το βράδυ.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου χτες Δευτέρα γύρω στις 23:30 μέλη της Τροχαίας Πάφου ανέκοψαν για έλεγχο στην οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου στην Γεροσκήπου αυτοκίνητο που οδηγείτο από 24χρονο.

Κατά την έρευνα που διενεργήθηκε, είπε ο κ. Νικολάου, εντοπίστηκε στην κατοχή του κάνναβη βάρους δύο γραμμαρίων καθώς και κρυσταλλική ουσία ομοιάζουσα με μεθαμφεταμίνη βάρους 0,3 γραμμάρια και συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Σε περαιτέρω έρευνα που έγινε στο όχημα του 24χρονου εντοπίστηκε περιουσία, όπως ηλεκτρικά εργαλεία, ένα ρολόι χειρός, μια γυναικεία καδένα, ένα δαχτυλίδι, καθώς και χρηματικό ποσό 290 ευρώ και 20 στερλίνες.

Για όλα τα ανευρεθέντα είπε ο κ. Νικολάου, ο 24χρονος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις και συνελήφθη για το αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας. Περαιτέρω σε έλεγχο νάρκοτεστ που διενεργήθηκε έφερε θετική ένδειξη. Ο 24χρονος συνελήφθη και τελεί υπό κράτηση.