Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Διάταγμα κράτησης πέντε ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 27χρονου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενες τέσσερις υποθέσεις απόπειρας διαρρήξεων και κλοπών στην Πάφο.

Στη σύλληψη του 27χρονου, είχε προχωρήσει το Σάββατο η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τέσσερις διερευνώμενες υποθέσεις απόπειρας διάρρηξης, διαρρήξεων και κλοπών, που διαπράχθηκαν τα ξημερώματα χθες στην Πάφο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, οι τέσσερις υποθέσεις καταγγέλθηκαν χθες Σάββατο, στο ΤΑΕ Πάφου, από ιδιοκτήτες κατοικιών, στην Πάφο.

Σύμφωνα με τους παραπονούμενους, κατά τη διάρκεια της νύχτας, άγνωστος εισήλθε στις οικίες τους και έκλεψε διάφορα αντικείμενα άγνωστης αξίας. Σε τρίτη περίπτωση, κατά τη διάρκεια της νύχτας, ο δράστης φέρεται να εισήλθε εντός οικίας, χωρίς να κλέψει οτιδήποτε ενώ στην τέταρτη περίπτωση, ο δράστης φέρεται να προσπάθησε να εισέλθει σε οικία, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 27χρονου, βάσει της οποίας εκδόθηκε εναντίον του δικαστικό ένταλμα σύλληψης. Ο 27χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες το μεσημέρι, ενώ σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα πενθήμερης κράτησης.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.