Τηλεόραση Ραδιόφωνο

Μέλη της ΥΚΑΝ Αμμοχώστου, με τη βοήθεια μελών του ΟΠΕ Αμμοχώστου, διενήργησαν χθες έρευνα με δικαστικό ένταλμα στην οικία 33χρονου στην επαρχία Αμμοχώστου.

Κατά την είσοδο των μελών της Αστυνομίας, ο 33χρονος πέταξε στο έδαφος ένα νάιλον σακουλάκι που περιείχε κάνναβη βάρους ενός γραμμαρίου, ενώ πέταξε ακόμη ένα νάιλον σακουλάκι που περιείχε κοκαΐνη βάρους ενός γραμμαρίου, έξω από το παράθυρο.

Στην κατοχή του εντοπίστηκε επίσης, ακόμη ένα νάιλον σακουλάκι με κάνναβη βάρους ενός γραμμαρίου, καθώς και το χρηματικό ποσό των €235 ευρώ, για το οποίο δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις ως προς την προέλευσή του.

Επίσης, σε έρευνα που έγινε κοντά στην οικία του υπόπτου, όπου προηγουμένως θεάθηκε να κινείται, εντοπίστηκαν κρυμμένα κάτω από χόρτα, μια νάιλον συσκευασία που περιείχε 140 γραμμάρια κάνναβης, 111 νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ένα γραμμάριο κάνναβης η κάθε μία, οκτώ νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ένα γραμμάριο κοκαΐνης η κάθε μια και 36 χάπια ecstasy.

Όλα τα ανευρεθέντα κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, ενώ ο 33χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Αμμοχώστου) συνεχίζει τις εξετάσεις.