Τηλεόραση Ραδιόφωνο
λεμεσος μπαλκονι θανατος

Με αίμα βάφτηκε η σημερινή έρευνα της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης σε πολυκατοικία στο κέντρο της Λεμεσού, όταν επισκέφθηκαν συγκεκριμένο διαμέρισμα για έλεγχο και καταγραφή , μετά από πληροφορία ότι σε συγκεκριμένο διαμέρισμα στον 5ο όροφο διέμεναν παράτυποι αλλοδαποί.

Οι δύο αλλοδαποί στη θέα της Αστυνομίας προσπάθησαν να διαφύγουν, με τον ένα να τραυματίζεται θανάσιμα και τον δεύτερο να τραυματίζεται σοβαρά.

«Κατά την είσοδο των μελών του κλιμακίου ΥΑΜ στο συγκεκριμένο διαμέρισμα 2 ένοικοι προσπάθησαν να διαφύγουν ένας πηδώντας από παράθυρο στην πίσω μεριά του διαμερίσματος με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος κ να τραυματιστεί θανάσιμα και ο 2 να πηδήξει από μπαλκόνι διαμερίσματος κ αυτός να τραυματιστεί πολύ σοβαρά κ να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο ΓΝ Λεμεσού», σημείωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου.

Το κλιμάκιο της ΥΑΜ, είχε πληροφορίες οτι  στην επικίνδυνη πολυκατοικία, όπως αναγράφεται και έξω από το κτήριο, διέμεναν αλλοδαποί  χωρίς άδεια παραμονής.

«Στο συγκεκριμένο διαμέρισμα φαίνεται ότι διέμεναν 11 αλλοδαπά πρόσωπα όλοι παράνομοι….εντοπίστηκε ακόμα ένας αλλοδαπός σε διπλανό διαμέρισμα ο οποίος επίσης ήταν παράνομος κ έχουν μεταφερθεί στην ΑΔΕ Λεμεσού ένας εξ αυτών είναι στο ΓΝ Λεμεσού κ ο άλλος όπως έχω αναφέρει έχει τραυματιστεί», επισήμανε ο κ. Κυριάκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, και οι 11 αλλοδαποί είναι από το Μπαγκλαντές. Ενώ ο άνδρας που τραυματίστηκε θανάσιμα ήταν ηλικίας 24 ετών.

Πέραν του 23χρονου που νοσηλεύεται τραυματισμένος η Αστυνομία έχει  πληροφορία για ένα ακόμη τραυματία ο οποίος κατόρθωσε να διαφύγει.

«Η πληροφορία αφορά τραυματία που έφυγε από το διαμέρισμα και ο οποίος ακόμα δεν εντοπίστηκε Πιθανόν να μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο. Διεξάγονται εξετάσεις για να δούμε αν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Στην σκηνή έσπευσαν και οι ιατροδικαστές Αγγελικλη Παπέττα και Ορθοδοξος Ορθοδόξου οι οποίοι διενήργησαν αυτοψία για να διαφανούν οι συνθήκες θανάτου του 24χρονου άνδρα.