Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του οδηγού που φέρεται να παρέσυρε τον άτυχο 17χρονο Αλέξανδρο Κασιουλή, τα ξημερώματα της Δευτέρας 8 Απριλίου, στο δρόμο Λευκωσίας - Παλαιχωρίου.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, το θανατηφόρο συνέβη σε έναν κατασκότεινο δρόμο και το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο άτυχος νεαρός, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, προσέκρουσε στο πίσω μέρος βυτιοφόρου οχήματος.

Ο οδηγός του βυτιοφόρου οχήματος δεν είχε αντιληφθεί τη σύγκρουση μέχρι που έφτασε σε ανηφόρα και τότε διαπίστωσε ότι το όχημά του δεν προχωρούσε κανονικά. Ακολούθως κατέβηκε από το βυτιοφόρο και διαπίστωσε ότι το όχημα που προσέκρουσε στο δικό του δεν είχε οδηγό και ήταν ενεργοποιημένοι οι αερόσακκοι.

Ενημερώθηκε στη συνέχεια η Αστυνομία, όπου μέλη της εντόπισαν τη σορό του 17χρονου ένα χιλιόμετρο περίπου μακριά. Αυτό το οποίο διερευνά η Τροχαία, είναι κατά πόσο ο νεαρός προσπάθησε να κατέβει από το όχημά του μετά τη σύγκρουση, ενώ όπως η ίδια εκτιμά, κάποιο διερχόμενο όχημα ενδεχομένως να μην είδε τον νεαρό στο δρόμο λόγω του σκοταδιού και τον κτύπησε θανάσιμα.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Μέρα Μεσημέρι», ο Υπεύθυνος Τροχαίας Λευκωσίας, Στέλιος Παναγίδης, είπε πως το σενάριο ότι ο νεαρός έχει εκσφενδονιστει έχει αποκλειστεί καθώς καμία από τις ζημιές του οχήματος που οδηγούσε δεν οδηγεί την Αστυνομία σε αυτό το ενδεχόμενο.

Η Αστυνομία κάνει θερμή παράκληση σε όποιον γνωρίζει ότιδήποτε που θα βοηθήσει στον εντοπισμό του άγνωστου οχήματος να επικοινωνήσει μαζί τους.

Τόνισε πως, «η παραμικρή λεπτομέρεια για εμας είναι σημαντικη για να καταλήξουμε και να βρούμε την άκρη του νήματος».

Αναφορικά με το όχημα που οδηγούσε ο νεαρός το οποίο ήταν κλεμμένο με αποτέλεσμα να χρειαστεί η εξέταση DNA για να ταυτοποιηθεί, ο κ. Παναγίδης ανέφερε ότι έχει δηλωθεί κλοπιμαίο από τις 5/4 και έχει ενημερωθεί ο ιδιοκτήτης.