Τηλεόραση Ραδιόφωνο
υκθ

Σοκάρουν τα πλάνα από κάμερα ασφαλείας που έχουν καταγράψει καρέ καρέ την κατάρρευση γέφυρας στη Ρωσία πάνω από γραμμές τρένου, με αποτέλεσμα τον θάνατο μιας γυναίκας και των τραυματισμό έξι ακόμη ανθρώπων.

Όπως θα δείτε στο βίντεο ντοκουμέντο τη στιγμή της κατάρρευσης περνούσε από τη γέφυρα μία νταλίκα η οποία κατέληξε να πέφτει μαζί με τη γέφυρα.

Από το τρομακτικό συμβάν προκλήθηκαν επίσης ζημιές στο δίκτυο παροχής φυσικού αερίου της περιοχής, με αποτέλεσμα 8.000 νοικοκυριά στην περιοχή του Σμολένσκ να μείνουν χωρίς αέριο.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της κατάρρευσης ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, η γέφυρα ήταν παλιά και οι κάτοικοι της περιοχής είχαν ζητήσει έργα ανακατασκευής.

Δείτε το βίντεο:

Τρεις από τους τραυματίες έχουν διακομιστεί στην πρωτεύουσα Μόσχα, ενώ ένα 14χρονο κορίτσι νοσηλεύεται σε τοπικό νοσοκομείο.

«Τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και τους φίλους του θύματος», έγραψε ο περιφερειάρχης Vasiliy Anokhin σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πρόσθεσε ότι πάνω από 160 άτομα του προσωπικού έκτακτης ανάγκης εργάζονται στο σημείο καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας των τρένων το συντομότερο δυνατό.


Πηγή: in.gr