Τηλεόραση Ραδιόφωνο

Ιερέας με ένα βαν, και με συνοδηγό μια κοπέλα, κυκλοφορούσαν στις περιοχές της Λάρνακας και ισχυρίζονταν ότι πουλούν μαρμελάδες και άλλα γλυκά για να φτιαχτεί ειδικό σχολείο στο Καλό Χωριό της Λεμεσού. Άγνοια δηλώνει η Μητρόπολη Λεμεσού ενώ ο Κοινοτάρχης Καλού Χωριού μιλώντας στην εκπομπή Μέρα Μεσημέρι του ΑΝΤ1 είπε ότι επικοινώνησε με τον ιερέα ο οποίος του μίλησε για σχέδια που βρίσκονται σε αρχικά στάδια, για τα οποία η κοινότητα δεν έχει κάποια ενημέρωση.

Ο ΑΝΤ1 επικοινώνησε με την Μητρόπολη και συγκεκριμένα με τον Αρχιμανδρίτη Ισαάκ ο οποίος επιβεβαίωσε τα παράπονα που έκαναν οι πολίτες καθώς τους κίνησε την περιέργεια η πράξη του ιερέα.

Σύμφωνα με τον πάτερ Ισαάκ οι πολίτες θα προβούν σε καταγγελία στην Αστυνομία για το εν λόγω περιστατικό και σημείωσε πως ο πάτερ δεν ανήκει στην Μητρόπολη τους.

Από την άλλη, ο Κοινοτάρχης του Καλού χωριού είπε ότι δεν γνώριζαν τίποτα.

 «Οι άνθρωποι έχουν τα σχέδια τους, εμείς δεν είχαμε καν ειδοποιηθεί ότι θα γίνει τέτοιο πράγμα», ανέφερε για να συμπληρώσει ότι, μίλησε με τον ιερέα ο οποίος του ανέφερε πως έχει τα σχέδια στον αρχιτέκτονά και αναμένει άδεια πράγμα που σημαίνει ότι βρίσκονται στα αρχικά στάδια.