Τηλεόραση Ραδιόφωνο
2

Στη σύλληψη δύο προσώπων, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και διάρρηξης κτιρίου και κλοπής, προχώρησε χθες η Αστυνομία.

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, οι συλληφθέντες είναι άνδρες ηλικίας 42 και 29 ετών, οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Τα υπό διερεύνηση αδικήματα εναντίον τους αφορούν δύο καταγγελίες  - στις 2 και 4 Απρίλιου - για κλοπές χαλκοσωλήνων και διαφόρων εργαλείων, από δύο πολυκατοικίες στην επαρχία Λευκωσίας.

Σε έρευνες που ακολούθησαν τόσο στην οικία όσο και στο αυτοκίνητο του 29χρονου, ανευρέθηκε μεγάλος αριθμός τεκμηρίων, μεταξύ των οποίων εργαλεία, κομμάτια χαλκοσωλήνων, αντλίες κ.ά, για τα οποία δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις για την προέλευσή τους.

Ανακρινόμενος ο 42χρονος φαίνεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη της κλοπής χαλκοσωλήνων και υπέδειξε σκηνή στην οποία εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός χαλκοσωλήνων.

Αριθμός χαλκοσωλήνων, καθώς επίσης και μέρος της περιουσίας που εντοπίστηκε στην οικία και στο αυτοκίνητο του 29χρονου, αναγνωρίστηκαν από τους παραπονούμενους.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.